Οι «ψυκτικοί Περιστερίου» επισκέφτηκαν τη ΝΔ Ηλιούπολης (εικόνα)

Οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη της εργασιακής ατζέντας που θέλει να φέρει ο Μητσοτάκης και τις επίμαχες δηλώσεις δηλώσεις περί επταήμερης εργασίας και των νέων από το Περιστέρι που θέλουν να γίνουν αποκλειστικά ψυκτικοί δεν έμειναν μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά αποτυπώθηκαν και σε ένα χιουμοριστικό ταξικό σύνθημα στα γραφεία της οργάνωσης του κόμματος στην Ηλιούπολη. 

NewsRoom 14/05/2019 | 14:44

Tο βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι σύνθημα στον τοίχο έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη συνθήματα.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με χιουμοριστικό τρόπο τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη του την Κυριακή ο οποίος υπερασπίστηκε τις επιχειρησιακές συμβάσεις επταήμερης αντί πενθήμερης εργασίας και αναφέρθηκε υποτιμητικά στους νέους από λαϊκές γειτονές όπως το Περιστέρι για τους οποίους εμφανίστηκε γεμάτος σιγουριά ότι η αποκλειστική επαγγελματική επιθυμία τους είναι τεχνικά επαγγέλματα όπως αυτό του ψυκτικού. 

Έτσι το σύνθημα το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτό στο οποίο συμπυκνώνονται σε αντιστοφή οι δηλώσεις Μητσοτάκη και σημειώνεται εμφατικά: «7 να ναι οι μέρες σας- Ψυκτικοί Περιστερίου».