Οι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον ΟΠΑΠ: "Είμαστε καλύτεροι, θέλουμε το πρωτάθλημα και ξανά ψηλά στην Ευρώπη"

Δείτε τι δήλωσαν στον ΟΠΑΠ τέσσερις πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης, για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό Superfoods, τα δυνατά σημεία της ομάδας τους και τους στόχους της νέας σεζόν.

59d4c6ea1dc524900e8b4605

-Πόσο κρίσιμο είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό Superfoods;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «Είναι ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε ό,τι κατάσταση κι αν είσαι»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Είναι αρχή ακόμα. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε, αλλά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Και οι δύο ομάδες δεν θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν θα μπορέσουν να παρουσιάσουν αυτό που θα θέλουν να παρουσιάσουν μέσα στη χρονιά από τόσο νωρίς».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Είναι ένα ματς το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Παίζουμε στην έδρα μας. Σίγουρα δεν θα είναι ο κόσμος στο πλευρό μας, που θα είναι μεγάλη απουσία για εμάς, αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

-Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «Θεωρώ ότι θα είναι βελτιωμένος. Υπάρχει αρκετό βάθος στην ομάδα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Είμαστε αρκετά καλύτεροι. Έχουμε περισσότερο ταλέντο, περισσότερο βάθος».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αυτός είναι ο στόχος. Κάθε χρόνο να γίνεσαι πιο δυνατός. Να παρουσιάζεις ένα καλύτερο πρόσωπο, έναν καλύτερο εαυτό. Όλα αυτά όμως πρέπει να παρουσιαστούν μέσα στο παρκέ. Δεν φτάνει να τα λες στα λόγια».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Πιστεύω ότι εφέτος στην επίθεση θα έχουμε πάρα πολλούς αυτοματισμούς και με την προσθήκη των νέων παιδιών που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο επιθετικά, θα βρούμε περισσότερες λύσεις από πέρσι».

-Ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στις 8 ομάδες. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δυνατή»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Σίγουρα το να καταφέρουμε να πάμε στο final four είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ για εμάς και το θέλουμε πάρα πολύ».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι Ολυμπιακός κάθε χρόνο ξεκινάει να διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους και την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Να πάμε στην Ευρωλίγκα όσο πιο καλά γίνεται για να φτάσουμε στο final four πάλι και να πάρουμε το πρωτάθλημα».