Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες που απεικονίζουν τη σφοδρότητα του δυστυχήματος και μπορεί να ρίξουν φως στα αίτιά του

οσε

Σοκάρουν οι πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνου  Χρυσάγη, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Σούνιο το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός σε τροχαίο σημαντικό πρόσωπο για την υπόθεση των Τεμπών

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ιστοσελίδα irafina μάλιστα εξασφάλισε και δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες που απεικονίζουν τη σφοδρότητα του δυστυχήματος και μπορεί να ρίξουν φως στα αίτιά του.

Πρόσωπο-κλειδί το στέλεχος του ΟΣΕ

Σημειώνεται ότι το θύμα του τροχαίου ήταν ένα από τα πιο κομβικά πρόσωπα, εκ της θέσης που κατείχε στον Οργανισμό τόσο ως προς τη λειτουργία του ΟΣΕ σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και στο επίπεδο της διερεύνησης της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο παρελθόν ήταν και ένα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής που είχε συσταθεί για το πρώτο πόρισμα του ΟΣΕ για το δυστύχημα στο Αδενδρο το 2017.

troxaio lagonisi