Newsroom

Newsroom

Οι πρώτες αντιδράσεις του Άλεκ Μπάλντουιν – Σοκαρισμένος για τον φόνο που έκανε κατά λάθος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον σκηνοθέτη που πυροβολήθηκε  -  Ποια ήταν η Χάτσινς

ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ 0

«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, σύμφωνα με την dailymail.co.uk. ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι όπως όλα δείχνουν είναι ένας κατά λάθος δολοφόνος, ο οποίος κατά πως φαίνεται πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα 42 χρονών και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμβάντα είναι μεν σπάνια αλλά συμβαίνουν.

Η Έιπριλ Ράιτ, σεναριογράφος, σκηνοθέτις και παραγωγός, έγραψε στο Facebook: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσο νέα, με τόση ζωντάνια και ταλέντο. Τόσο όμορφη ψυχή. Η καρδιά μου είναι κοντά στον γιο και την οικογένειά της».

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο αυτή την εποχή…πυρά από όπλο για άσφαιρα να σκοτώσουν ένα μέλος του συνεργείου; Πρόκειται για μια φρικτή τραγωδία», δήλωσε ο ηθοποιός Τζο Μανγκανιέλο, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Χάτσινς στην ταινία δράσης του 2020 «Archenemy».

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον σκηνοθέτη που πυροβολήθηκε 

Η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust», σε σενάριο και σκηνοθεσία του 48χρονου Τζόελ Σόουζα με συμπαραγωγό και πρωταγωνιστή τον 63χρονο Μπόλντουιν, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο Σόουζα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Christus St. Vincent χωρίς να γίνει γνωστό πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί.

Ωστόσο, η ηθοποιός Φράνσις Φίσερ έγραψε στο Twitter ότι «ο Σόουζα μου έστειλε γραπτό μήνυμα ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει την πληροφορία, ο εκπρόσωπος πάντως του ιατρικού αυτού κέντρου, Αρτούρο Ντελγκάδο, απάντησε ότι δεν του επιτρέπεται να δίνει στη δημοσιότητα πληροφορίες για ασθενείς.

Ποια ήταν η Χάτσινς

Η Χάτσινς, η οποία είχε καταγωγή από την Ουκρανία και είχε μεγαλώσει σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο, είχε εργαστεί στην Ευρώπη ως δημοσιογράφος του ερευνητικού ρεπορτάζ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Το 2015 είχε αποφοιτήσει από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και είχε επιλεγεί το 2019 ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του χώρου των κινηματογραφιστών από το περιοδικό του χώρου «American Cinematographer», όπως αναφέρει το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της.

Στη σελίδα της στο Instagram, η ίδια περιέγραφε τον εαυτό της ως «μια ανήσυχη ονειροπόλο» και «εθισμένη στην αδρεναλίνη».

Στην τελευταία της ανάρτηση, πριν από δύο ημέρες, εμφανίζεται η ίδια σε ένα βίντεο να φοράει ένα καοϋμπόικο καπέλο πάνω σε ένα άλογο και η λεζάντα γράφει: «Ένα από τα τυχερά όταν γυρίζεις ένα γουέστερν είναι ότι ιππεύεις άλογα στο ρεπό σου».

Εκπρόσωποι της Χάτσινς δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα του Ρόιτερς να σχολιάσουν την πληροφορία για τον θάνατό της.

* Οι φωτογραφίες από το Twitter του Piers Morgan 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…