Newsroom

Newsroom

Οι πρώτες αντιδράσεις της αδερφής και της μάνας της Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα» (video)

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» δήλωσε η μητέρα της Ρούλας - Τι είπε η αδερφή της 

roula pispirigou new xr 1

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, θεωρεί με κατηγορηματικό τρόπο ότι η αδερφή της είναι αθώα και δεν έχει έκανε αυτή κακό στην Τζωρτζίνα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ακόμα κι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δολοφονία, ο δράστης δεν είναι η αδερφή της που αντιμετωπίζει πλέον το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από δράστη που τελούσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρίσκεται σε κάποιο σπίτι μαζί με την μητέρα της εξακολουθεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά και με τον “άφαντο” πατέρα των τριών παιδιών , εν διαστάσει συζύγου της αδερφής της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ξέρω το παιδί μου – Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα»

Στο μεταξύ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος μίλησε με την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη της. Αυτό το όποιο υποστηρίζει η ίδια είναι πως δεν πιστεύει όσα λέγονται καi αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της δολοφόνησε την εγγονή της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί»

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…