Οι προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ "ενόχλησαν" τον Σπηλιωτόπουλο

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τα έβαλε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, επικαλούμενος τη ρύπανση που προκαλεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις…

spiliotopoulos 0

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τα έβαλε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, επικαλούμενος τη ρύπανση που προκαλεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις αφίσες του. Οξύνεται το κλίμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποψηφίους για το Δήμο της Αθήνας, τη στιγμή που είναι σαφής η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα σημαντικά προβλήματα και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Η ανακοίνωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου:

“Την ώρα που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο κ. Γ. Σακελλαρίδης μιλά για «ποιότητα ζωής» και «αναβάθμιση της Αθήνας», αυτοδιαψεύδεται, ρυπαίνοντας την πόλη με τις αφίσες του.

Το μόνο που επιτυγχάνει (ακόμη κι αν οι αφισοκολλήσεις γίνονται από το κόμμα του, εν αγνοία του) είναι να τραυματίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τραυματισμένη Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο νυν δήμαρχος κ. Γ. Καμίνης, αντί να στέλνει επιστολές στους συνυποψήφιους του να προστατέψουν την πόλη από τις αφίσες και τα πανό, ενέργειες έξω από τη δική μου λογική, καλό θα είναι να κινητοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου και τα συνεργεία καθαρισμού για την αποκόλληση των αφισών, και όχι μόνο των προεκλογικών.

Ο κ. Καμίνης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι «τροχονόμος» δηλώσεων. Οφείλει με πράξεις και όχι λόγια να δηλώσει παρών”.