Οι πράκτορες κατά κυβέρνησης, Κατρούγκαλου

Κάποιος να τους μαζέψει τους συνδικαλισταράδες της ΕΥΠ! Το πρόβλημα δεν είναι ότι η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην ΕΥΠ παραβιάζει την συνδικαλιστική δεοντολογία και παρεμβαίνει στις εκλογές που γίνονται στα πρωτοβάθμια σωματεία εκδίδοντας ανακοινώσεις εναντίον συνδικαλιστικών παρατάξεων.

57056ccf1dc524364a8b4a8f

Το πρόβλημα είναι ότι στην επίθεσή της η Ομοσπονδία (της οποία η ηγεσία πρόσκειται στη ΝΔ) επιτίθεται στην κυβέρνηση και στοχοποιεί υπουργούς ως να είναι η μονταζιέρα της Συγγρού. Εμπλέκει μάλιστα τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών – λάσπη στον ανεμιστήρα, όταν είναι γνωστό ότι ο υπουργός δεν είχε σχέση με την υπόθεση αυτή.

Και μόνο η ανάγνωση της ανακοίνωσης δείχνει τις πολιτικές προθέσεις των συνδικαλιστών. Ξεκινά από την επίθεση στην αντίπαλη συνδικαλιστική παράταξη, προχωρά εναντίον του εργατολόγου Κώστα Τσουκαλά, γιου του γενικού γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρη Τσουκαλά, και καταλήγει στον υπουργό Εργασίας.

«Δεν μας κάνουν εντύπωση οι πολωτικές ανακοινώσεις του ΣΥΚΕΥΠ και μεσρίδας υποψηφίων του. Όχι μόνο δεν θέλουν να «πιέσουν» την Διοίκηση και την πολιτεία για λύση του μισθολογίου, βαθμολογίου και των αναδρομικών, αλλά σπρώχνουν τους συναδέλφους στο δικηγορικό γραφείο του κ. Κ. Τσουκαλά, (γόνο του τέως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης), εμπνευσμένοι από την υπόθεση του κ. Κατρούγκαλου με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που είναι σε όλους γνωστή».

Αλήθεια, αν ο Γ. Κατρούγκαλος τους κάνει μήνυση, όπως έκανε στο «Βήμα» και δικαιώθηκε, τι θα πει η διοίκηση της ΟΜΕ-ΕΥΠ; Θα ανακαλέσει όπως και το «Βήμα»;

πηγή: avgi.gr