Newsroom

Newsroom

Oι πιο όμορφες νταλίκες του κόσμου βρίσκονται στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Αυτές οι νταλίκες στην Ισπανία μεταφέρουν τα πάντα και έχουν ζωγραφιστεί εκπληκτικά από καλλιτέχνες στο πλαίσιο του πρότζεκτ Truck Art Project που εμπνεύστηκε και χρηματοδοτεί ο Jaime Colsae.

59ad77511dc524dc358b45e1

Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος θαυμάζει τον Bansky, τα γκράφιτι, την τέχνη του δρόμου και επιθυμεί να συνδέσει όλα τα παραπάνω, με την πραγματικότητα στους δρόμους σήμερα. “Να βγάλουμε τους καλλιτέχνες δρόμου από τις γκαλερί και τα μουσεία και να τους γυρίσουμε πίσω στο δρόμο”, είναι ο στόχος του πρότζεκτ του, σύμφωνα με τα δικά του λόγια.

Οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα, είναι διάσημοι καλλιτέχνες από την Ισπανία, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια εκθέτουν όντως τα έργα τους στα σημαντικότερα μουσεία της χώρας.

Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες μεταμορφώσεις στις νταλίκες που λόγω της τέχνης απέκτησαν διαφορετική όψη και καλλιτεχνικό αέρα:










Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…