Newsroom

Newsroom

Οι πιέσεις στον Βασιλειάδη για τον τελικό και η βοήθεια του πρωθυπουργού

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ήταν οι μόνες που άσκησαν πίεση στον υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να μην αναβληθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (6/5), τελικός του Κυπέλλου

590d66431dc52436298b4583

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει σχετικά με την διεξαγωγή του σημερινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, και ειδικά μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν ήθελε να διεξαχθεί σήμερα το ματς, λόγω του προβλήματος που προέκυψε , θεωρώντας ότι δεν πληρούνται βασικές προϋποθέσεις για την ασφάλεια φιλάθλων και ομάδων.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», από το βράδυ της Πέμπτης και μετά που δημιουργήθηκε το πρόβλημα , ο υφυπουργός λέγεται ότι δέχθηκε αφόρητη πίεση από ανώτερα κυβερνητικά στελέχη ώστε να μην μεταθέσει τον τελικό σε άλλη ημερομηνία. Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, είχε συνομιλία και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να του δώσει την λύση.

Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις , ο τελικός θα γίνει κανονικά, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα δώσει το «παρών» στο Πανθεσσαλικό και δεν θα παρακολουθήσει από κοντά την «μάχη» των «δικεφάλων», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ στην υπόθεση.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…