Οι περίφημες ατάκες του Κασσελάκη που θα συζητηθούν-«Ο Μπάτμαν είναι αριστερός»

Απολαυστική και γεμάτη ατάκες ήταν η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη

μπατμαν

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην χθεσινή του συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, κατάφερε να ξεφύγει με τον τρόπο που μίλησε να καθηλώσει με τια απαντήσεις του το κοινό. Λες και ήταν σε μαγαζί με την παρέα του και διηγούνταν ιστορίες από το παρελθόν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε για τον Άρη Βελουχιώτη, τον Παύλο Πολάκη μέχρι τον Μπάτμαν, ενώ οι πάρα πολλές ατάκες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσουν συζητήσεις και σχόλια.

Αναφερόμενος, στον Παύλο Πολάκη τον οποίο πρότεινε για υπερσυντονιστή της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετικούς τρόπους έκφρασης άλλα εκνευριζόμαστε όταν κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας». Σημείωσε μάλιστα πως «μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι με την κοινωνία» διευκρινίζοντας πώς μπορεί «ο καθένας να εκφράζεται όπως θέλει».

 

«Με εκφράζει ο αγώνας του Βελουχιώτη»

Σε ερώτηση σχετικά με τις προσωπικότητες και τους ήρωες της αριστεράς σημείωσε πως «θα έλεγα τον Βελουχιώτη. Με εκφράζει ο αγώνας που έκανε και πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες και μετά από αυτή την έμπνευση να κοιτάμε νηφάλια τα προβλήματα του τόπου».

 

«Εγώ και ο Τάιλερ θέλουμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας»

Όσον αφορά τη σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι δεν έχει δεχθεί bullying για τη σχέση του με τον Τάιλερ. «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά»

«Είμαι Παναθηναϊκός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να αποσαφηνίσει και τις… οπαδικές του προτιμήσεις, όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης του έδειξε ένα σκίτσο της Καθημερινής που καυτηρίαζε μια δήλωσή του για την ομάδα που υποστηρίζει. «Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός», ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν είμαι Αμερικανάκι, είμαι Κρητίκαρος»

Ο ίδιος απάντησε στα επικριτικά σχόλια ότι ήταν «Golden Boy» επειδή ήταν στην Goldman Sachs, o ίδιος ανέφερε αποστομωτικά απάντησε : «Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί. Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκάλυψε και το τρωτό του σημείο το οποίο κατέδειξε ως αιχμή του δόρατος το ζώδιό του:

««Είμαι κριός με ωροσκόπο υδροχόο. Είμαι πολύ επίμονος, δεν είμαι δογματικός αλλά πολύ επίμονος. Δεν είμαι προϊόν marketing ούτε περαστικός. Άστους να με υποτιμάνε θα έρθει ο λογαριασμός τους μια μέρα Καμιά φορά μπορεί αν υψώσω και τον τόνο».

«Ο Μπάτμαν είναι αριστερός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στον υπερήρωα που θαύμαζε τον Μπάτμαν. «Πάντα μου άρεσε που κάποιος έβαζε το κοινό καλό πάνω από τη ζωή που θα μπορούσε να ζήσει. Ο Μπάτμαν είναι αριστερός. Είναι μία φυσιογνωμία που επιλέγει να βάλει το εν εαυτό του σε κίνδυνο και να προσφέρει κάτι προς το κοινό καλό και το κάνει με το δικό του τρόπο χωρίς να έχει υπερδυνάμεις έχει τα κατάλληλα εργαλεία».

«Μακάρι να είχαμε όλοι τη νηφαλιότητα να επιλέγουμε κατάλληλα εργαλεία. Το μεγαλύτερο εργαλείο που έχει η Ελλάδα είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και εντός της Ελλάδας και στους απόδημους. Εάν μπορέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάπως να παράγουν πολιτική να είναι στην κοινωνία, να καθαρίσει η κοινωνία, θα δεις τι θα προκύψει μετά», συμπλήρωσε.

 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…