Newsroom

Newsroom

Οι παίκτες της Καμπάλα πανηγύρισαν υψώνοντας τη φανέλα του προφυλακισμένου αρχηγού τους (δείτε βίντεο)

Φορτισμένη παραμένει η κατάσταση στην Καμπάλα λίγο πριν τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες της πανηγύρισαν γκολ σηκώνοντας φανέλα του (προφυλακισμένου για…

kabala

Φορτισμένη παραμένει η κατάσταση στην Καμπάλα λίγο πριν τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες της πανηγύρισαν γκολ σηκώνοντας φανέλα του (προφυλακισμένου για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου) αρχηγού.

Στη σκιά των εξελίξεων για την υπόθεση δολοφονίας του Ραζίμ Αλίγεφ πραγματοποιήθηκε αναπόφευκτα και το τελευταίο παιχνίδι της Καμπάλα πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αζάλ, η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν επικράτησε άνετα 2-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και γκολ του Αντόνοφ στο 76’.

Περισσότερο ενδιαφέρον όμως από το αγωνιστικό κομμάτι είχε το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν οι παίκτες της προσεχούς αντιπάλου των «πράσινων». Μετά λοιπόν την επίτευξη του πρώτου τέρματος, συγκεντρώθηκαν στον πάγκο και πανηγύρισαν σηκώνοντας ψηλά μια φανέλα του αρχηγού Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η σύνθεση της Καμπάλα στο παιχνίδι: Μπεζοτόζνι, Μιρζαμπέκοφ, Αμπάσοφ, Ράφαελ Σάντος, Βέρνιντουμπ, Τζαμάλοφ, Ζαργκάροφ, Ντοντό (58’ Αντόνοφ), Μαμάντοφ, Χάι, Ζενιόφ (63’ Ζεκ).

 

 

Πηγή: sport-fm.gr