Newsroom

Newsroom

Oι παιδοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα – Όταν οι γονείς γίνονται φονιάδες των παιδιών τους (video)

Οι υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη

Screenshot 1 15

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ξύπνησε μνήμες αναφορικά με εγκλήματα παιδοκτονιών που έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα και που είχαν αντίστοιχα «παγώσει» το Πανελλήνιο.

Αυτές είναι μερικές από τις υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Από τον Μανώλη Δουρή που αργότερα βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του έως την Καλλιόπη Αναγνωστίδου μετά από 7 απόπειρες αυτοκτονίες έσφαξε με κουζινομάχαιρο το τριών ετών γιο της και από τον Γιώργο Μεταξάκη που έπνιξε τα τρία παιδιά του για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του μέχρι την τραγική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που ο πατέρας της την τεμάχισε.

Νωρίτερα, νέες συλλήψεις αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα εκτιμά ότι θα προκύψουν ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μετά και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, τρεις νέες συλλήψεις «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Μετά την ανίχνευση ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στο αίμα της Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας το σκότωσε, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση,

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…