Ο Ψωμιάδης υμνεί τη Χούντα και δηλώνει πως ψήνει... το ψάρι μόνο από τη μία πλευρά - Η Τζένη Χειλουδάκη όμως λέει άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραλήρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, υμνώντας την 7ετία και χρησιμοποιώντας χυδαίες και ομοφοβικές εκφράσεις. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αποσαφηνίσει πως εκείνος ψήνει το... ψάρι μόνο από τη μία πλευρά.

NewsRoom 26/05/2016 | 13:39

Αρχικά, ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε πως «ό,τι καλό έγινε στη χώρα μας, έγινε στην επταετία και με τον Καραμανλή. Τα τελευταία 30 χρόνια τι έγινε στην Ελλάδα; Ρουφήξαμε το αίμα τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Η σημερινή δημοκρατία έχει καταλύσει την δημοκρατία. Ποια δημοκρατία; Ψηφίζουν μέσα στη Βουλή ότι εντολή παίρνουν. Ότι λέει ο ένας; Τι διαφορά έχει η επταετία με το σήμερα; Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε χουντικός».

Στη συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τις ομοφοβικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, παίρνοντας τότε το μέρος του Αμβρόσιου, είπε:

«Στο σκοταδισμό δεν μας οδηγεί ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Αμβρόσιος, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σφακιανάκης, ούτε ο Πρέκας. Μας οδηγούν οι προδότες, οι τσάτσοι και οι δούλοι. Αν είχα γιο και γινόταν gay δεν θα τον πέταγα στον Καιάδα, θα του έδινα τις κατευθύνσεις, ώστε να μην προκαλούσε την κοινωνία. Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, έχω πάρα πολλούς φίλους και ψηφοφόρους. Είμαι κατά των συμπεριφορών αυτών των ανθρώπων. Αν είχες τον γιο σου μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι το ελληνικό κοινοβούλιο; Μπουρδέλο είναι; Είσαι υπέρ του μεγαλώματος των παιδιών; Ποιος θα βυζαίνει το παιδί; Ποιος θα το μεγαλώνει; Θα τρελαθούμε; Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία και ελευθερία. Να φιλιούνται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και γύρισαν και τους χειροκρότησαν; Οι τενεκέδες, τα χανουμάκια, οι τσάτσοι, οι λουκουμάδες γύρισαν και τους χειροκροτούσαν».

Δείτε το βίντεο:

Παραφράζοντας τη γνωστή φράση του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι και το ψήσιμό του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό πόσο άντρας είναι, αφού εκείνος «το ψήνει το ψάρι από τη μία πλευρά. Και μάλιστα ζεματάει».

Αξίζει να προστεθεί η αντίδραση της Τζένης Χειλουδάκη μετά τις θέσεις που είχε εκφράσει σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια ο κ. Ψωμιάδης: