Οι Need ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή τον Μάιο

Η αθηναϊκή progressive metal μπάντα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ζωντανά το «Norchestrion: A Song for the End»

Need promo 2

Δυόμισι χρόνια μακριά από τη σκηνή είναι πολλά. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που έχει μεσολαβήσει και ένα –εξαιρετικό– καινούριο άλμπουμ, η κυκλοφορία του οποίου υπήρξε κάπως… περιπετειώδης. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: 

Στις 18 Οκτωβρίου 2019 οι Need ανεβαίνουν στη σκηνή του Fuzz Club για να τιμήσουν τη μνήμη του Μάκη Τσαμκόσογλου, του κιμπορντίστα των Mother of Millions που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου σε ηλικία μόλις 34 ετών… Ήταν η τελευταία φορά που τους είδαμε ζωντανά αφού ακολούθησε το διάστημα της συναυλιακής απραξίας ελέω πανδημίας. Ένα διάστημα που οι ίδιοι αξιοποίησαν για να γράψουν και να ηχογραφήσουν το «Norchestrion: A Song for the End», το άλμπουμ που διαδέχτηκε το «Hegaiamas: A Song for Freedom» (2017) και με το οποίο ολοκληρώθηκε η τριλογία που είχε ξεκινήσει το 2014 με το «Orvam: Α Song For Home». 

Το «Norchestrion» ανέβηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 12 Ιανουαρίου 2021 με το αποτέλεσμα να δικαιώνει στο έπακρο τις υψηλές προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει. Την ίδια ώρα όμως ξεκινούσε μια μεγάλη περιπέτεια για τους ίδιους και έναν μεγάλο αριθμό fans που είχαν παραγγείλει τις εκδόσεις του βινυλίου καθώς το συγκρότημα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με την εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτύπωση και διανομή του. Η περιπέτεια έληξε στις αρχές του 2022, τα βινύλια βρίσκονται πλέον στις δισκοθήκες μας και το επόμενο βήμα είναι η ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ, με το συγκρότημα να ανακοινώνει τις πρώτες ημερομηνίες. 

Η περιοδεία με τίτλο «Songs Before the End / Greek Tour 2022» θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Αγρίνιο, με το… πουλμανάκι να κατηφορίζει στην Πελοπόννησο για δύο συναυλίες σε Καλαμάτα (14/5) και Πάτρα (15/5), ενώ στις 20 Μαΐου οι Need θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin στην Αθήνα. Η πρώτη φάση της περιοδείας θα βρει το συγκρότημα σε Θεσσαλονίκη (27/5) και Βόλο (28/5). 

«Νιώθουμε τεράστια χαρά και ανυπομονησία για το ελληνικό tour του Μαΐου και για το γεγονός ότι θα παίξουμε τα τραγούδια από το “Norchestrion”, ζωντανά. Όλο αυτόν τον καιρό εν μέσω πανδημίας και λοιπών δυσκολιών που βιώνουμε καθημερινά, η αγάπη που έχουμε εισπράξει για το τελευταίο μας άλμπουμ μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε όλους τους φίλους μας εκεί έξω ανά την Ελλάδα», τονίζουν οι Need που σε αυτήν τη διαδρομή θα συνοδεύονται από τους Calyses, οι οποίοι με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους «Impulse to Soar».

Εισητήρια στο viva.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…