Newsroom

Newsroom

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των θρυλικών Led Zeppelin κάτω από την Ακρόπολη

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους και μετά από το sold out στο εμβληματικό Palladium του West End στο Λονδίνο το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει το ελληνικό κοινό στο Ηρώδειο την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

led zep

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος με ροκ μπάντα, Συμφωνική Ορχήστρα και μεγάλα αστέρια της βρετανικής μουσικής σκηνής.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους και μετά από το sold out στο εμβληματικό Palladium του West End στο Λονδίνο, το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει και το ελληνικό κοινό σε δύο μοναδικές βραδιές στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του συγκροτήματος, με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί για τους fans των Zeppelin μια συναρπαστική εμπειρία που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη.

Τρεις φανταστικοί ερμηνευτές της ροκ ενώνονται στη σκηνή μαζί με μια ροκ μπάντα που απαρτίζεται από σημαντικούς μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την καθοδήγηση του διάσημου κιθαρίστα Andy Jones και την συμμετοχή του θρυλικού drummer των “Thunder”, Harry James.

Μαζί τους, κορυφαία Συμφωνική Ορχήστα, υπό την καθοδήγηση του γνωστού μας από το «Queen Symphonic» μαέστρου Richard Sidwell που μάγεψε και το ελληνικό κοινό, σε 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο!

Την ερμηνεία αναλαμβάνουν 3 σπουδαίοι τραγουδιστές της βρετανικής μουσικής σκηνής:

Peter Eldridge, γνωστός στο Αθηναϊκό κοινό από την sold-out επιτυχία του Queen Symhonic, ήταν από τους πρωταγωνιστές στο original Λονδρέζικο cast του “We Will Rock You”.

Ο Jesse Smith ήταν ο κεντρικός τραγουδιστής της καναδέζικης ροκ μπάντας CAUTERIZE, με πολλές cover ερμηνείες σε τραγούδια των Who και των Led Zeppelin, για τις οποίες, η φωνή του, έχει χαρακτηριστεί, ως όμοια με την φωνή του τραγουδιστή-θρύλου των Led Zeppelin, Robert Plant.

Τέλος, μαζί τους, η Mollie Marriott, που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robert Plant για μια συναυλία-εορτασμό των 80ων γενεθλίων του μπασίστα Bill Wyman, του ιδρυτή των Rolling Stones, στα τέλη του 2016!

Στην συναυλία ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες των Led Zeppelin, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Whole Lotta LoveBlack DogKashmirRock RollDazed Confused και – βέβαια – το Stairway To Heaven.

Προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/zeppelin-symphonic/

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…