Newsroom

Newsroom

Οι Megadeth απέλυσαν τον μπασίστα τους εξαιτίας… ροζ σκανδάλου

Απομακρύνθηκε ο μπασίστας των Megadeth, David Ellefson, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω αποκαλυπτικών του βιντεοκλήσεων που ήρθαν στο «φως».

David Ellefson kicked out megadeth

Την ανακοίνωση έκανε ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, Dave Mustaine, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι εδώ και καιρό είχαν μία «τεταμένη σχέση».

«Σας πληροφορούμε ότι ο David Ellefson δεν είναι πλέον μέλος των Megadeth και οι δρόμοι μας χωρίζουν. Την απόφαση αυτή δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Μπορεί να μην γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για ό,τι έχει προκύψει, αλλά είχαμε ήδη μία τεταμένη σχέση. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έως τώρα είναι αρκετό για να καταστήσει τη συνεργασία μας αδύνατη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, το συγκρότημα ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να παίζει, καθώς εκφράζει ανυπομονησία για το καλοκαίρι που θα «μοιραστούμε καινούρια μουσική με τον κόσμο», υποστηρίζοντας ότι το νέο τους υλικό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Τα ακατάλληλα μηνύματα του Ellefson

Η απομάκρυνση του Ellefson από το θρυλικό συγκρότημα έρχεται δύο εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτικά μηνύματα και βίντεο που φαίνεται να αντάλλαξε με μία νεαρή και διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του, έχει υποστηρίζει ότι πρόκειται για ενήλικη, καθώς οι φήμες κάνουν λόγο για ανήλικη αποδέκτρια των μηνυμάτων του μπασίστα:

«Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, κάποιες προσωπικές μου συνομιλίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από κάποιον με κακές προθέσεις που δεν είχε άδεια να τα έχει στην κατοχή του ή να τα μοιραστεί. Σίγουρα είναι κάτι ντροπιαστικό, αλλά θέλω να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και ειλικρινά γίνεται. Αν και δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αυτές ήταν προσωπικές συνομιλίες δύο ενηλίκων, οι οποίες παραποιήθηκαν με στόχο να προκαλέσουν τη ζημιά στη φήμη, την καριέρα και την οικογένειά μου».

Τι υποστηρίζει η γυναίκα του «ροζ» σκανδάλου

Ο Ellefson, επίσης, γνωστοποίησε ότι η γυναίκα που εμπλέκεται στο σκάνδαλο, έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα από πλευράς της, τονίζοντας πως δεν ήταν ανήλικη την εποχή που μιλούσαν.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι είχε καταγράψει μερικές προσωπικές τους στιγμές και τις μοιράστηκε με έναν φίλο της, κάτι για το οποίο ο μουσικός ήταν ενήμερος.

Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι εκείνη την περίοδο ήταν ενήλικη και η σχέση που είχαν ήταν συναινετική και δεν αφορούσε φυσική επαφή, αλλά μόνο διαδικτυακή.

«Εγώ ήμουν αυτή που το ξεκίνησε αυτό»

«Ναι, αυτές οι βιντεοκλήσεις όντως έγιναν, αλλά εγώ ήμουν αυτή που τις ξεκίνησε και δεν ήμουν ανήλικη. Ήμουν πάντα μία ενήλικη που είχε δώσει τη συναίνεσή της. Τίποτα ακατάλληλο δεν είχε γίνει πριν από αυτό» αναφέρει συγκεκριμένα η κοπέλα για όσα έχουν γίνει γνωστά, όπως μεταδίδει το μουσικό μέσο Blabbermouth.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι «δεν ήμουν θύμα, ούτε παραπλανήθηκα καθώς εγώ ήμουν αυτή που το ξεκίνησε όλο αυτό».

Σημειώνεται ότι ο μπασίστας David Ellefson είναι παντρεμένος με την Julie Ellefson εδώ και 27 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 22 ετών.

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…