«Οι μάσκες έπεσαν, η παρωδία αποκαλύφθηκε»

Σφοδρή επίθεση  εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή.

NewsRoom 12/11/2019 | 20:50

Όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή, πλην του Σπ. Λάππα που δίνει το «παρών» στην εξέταση του Κ. Φρουζή, πλαισίωσαν τον Δ. Τζανακόπουλο κατά τις δηλώσεις που παραχώρησε στις κάμερες μετά την απόρριψη του αιτήματος Παπαγγελόπουλου για την εξαίρεση των Κ. Κυρανάκη, Θ. Πλεύρη και Β. Κεγκέρογλου.

«Οι μάσκες σήμερα έπεσαν. ΝΔ και ΚΙΝΑΛ απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αποφασίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αρνήθηκαν να εφαρμόσουν για τους εαυτούς τους όσα δεν δίστασαν να εφαρμόσουν για τη μειοψηφία» είπε ο Δ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε πως «έχουν υπονομεύσει το Κοινοβούλιο, το Σύνταγμα, τους θεσμούς εξευτελίζοντας τελικά τους ίδιους τους εαυτούς τους».

Και κατέληξε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η σύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή παραμένει αναλλοίωτη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ για να αφαιρεθεί και το τελευταίο φύλλο συκής που νομίζουν ότι διαθέτουν θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνεδρίαση από τον εισηγητή του, Σπ. Λάππα. Η σύνθεση της αντιπροσωπείας του παραμένει αναλλοίωτη. Η παρωδία έχει πλέον αποκαλυφθεί», ήταν τα λόγια του Δ. Τζανακόπουλου.