Newsroom

Newsroom

Οι «Λευτεράκηδες» της πολιτικής που εκθέτουν τον πρωθυπουργό

Μύδρους κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης εξαπολύει σε άρθρο του το newsbomb.gr για το πραξικόπημα του υφυπουργού αθλητισμού  στις διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.    

mitsotakis aygenakis 1

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος (Bomper), o  «Λευτέρης Αυγενάκης κατάφερε να πετύχει το στόχο για τον οποίο παλεύει με μανία εδώ και δυο μήνες, σταματώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες για τις αρχαιρεσίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Για την ακρίβεια κατάφερε να σταματήσει μια δημοκρατική διαδικασία, επειδή ακριβώς δεν την ελέγχει ο ίδιος».

Στην συνέχεια, ο αρθρογράφος εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση αναφέροντας: «Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη κυβέρνηση να επιτρέπει τον δημόσιο διασυρμό της από έναν υπουργό ο οποίος έχει καταληφθεί από την ύβρη της εξουσίας».

 

To άρθρο: 

Τελικά ο Πωλ Βαλερύ, ο κορυφαίος Γάλλος ποιητής είχε δίκιο: «Η πολιτική είναι η τέχνη να εμποδίζεις τους ανθρώπους να ανακατεύονται σε όσα τους αφορούν»…
Για να καταλάβετε ο κ. Αυγενάκης εξασφάλισε μια ΚΥΑ προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές σε μια Ομοσπονδία, ενώ απο σήμερα θα μπορούν να γίνονται συναυλίες στα γήπεδα με 50% πληρότητα!!!

Επαναλαμβάνω 50% του κάθε συναυλιακού χώρου.

Δηλαδή από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να γίνει μια συναυλία με 5.000 η 10.000 άτομα, αλλά οι εκλογές στο μπάσκετ είναι επικίνδυνες για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Και αυτοί οι άνθρωποι είναι υπουργοί!!!

Προφανώς γελάνε και τα τσιμέντα, όμως εκτός από την ουσία του θέματος και τον απίστευτο παραλογισμό, υπάρχει και ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα.

Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη κυβέρνηση να επιτρέπει τον δημόσιο διασυρμό της από έναν υπουργό ο οποίος έχει καταληφθεί από την ύβρη της εξουσίας.

Το «εκλογικό μαγειρείο» του Αυγενάκη στις Ομοσπονδίες είναι γνωστή ιστορία. Γυμναστική, Ποδηλασία, Ξιφασκία, Ποδόσφαιρο, σχεδόν παντού… Και παντού κουβάς…

Όμως όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο κ. Αυγενάκης έχει αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα, δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να προστατέψει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σιγή ιχθύος. Όλοι διαφωνούν με τα καμώματά του, αλλά κανείς δεν παίρνει θέση, αφήνοντας όλο το πολιτικό κόστος να πέφτει πάνω στον Πρωθυπουργό.

Θα μου πείτε έχει ξαναγίνει και με άλλους υπουργούς που έχουν υπονομεύσει το έργο της κυβέρνησης και τους κάλυπταν οι υπόλοιποι υπουργοί.

Όμως τώρα η κατάσταση έχει φτάσει σε σημεία πολιτικής γραφικότητας.

Αφήνουν έναν «Λευτεράκη» να ρίχνει ολόκληρη την κυβέρνηση σε βούρκο.

Ναι έναν «Λευτεράκη», διότι ο κ. Αυγενάκης είναι φτυστός ο «Λευτεράκης», στην υπέροχη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, όπου Λευτεράκης (Κώστας Βουτσάς) είναι ο φανταστικός παιδικός φίλος που σκαρφίζεται ο Ντίνος Ηλιόπουλος για να καλύπτει τις περίεργες δουλειές του…

Τη θυμάστε την ταινία; «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», αυτός ήταν ο τίτλος.

Μόνο που στο τέλος, στην ελληνική ταινία, αποκαλύπτεται ο ρόλος του «Λευτεράκη», αποκαλύπτεται οτι είναι fake πρόσωπο… και ο Θόδωρος κόντεψε να τρελαθεί…

Αυτά παθαίνεις όταν σκαρφίζεσαι σε θέσεις ευθύνης… Λευτεράκηδες από την Πάτρα ή από την Κρήτη εν προκειμένω.

Η μοίρα των fake ανθρώπων στην πολιτική είναι προδιαγεγραμμένη. Και ξέρετε γιατί;

Διότι στη σύγχρονη πολιτική οι ψήφοι δεν μετριούνται, οι ψήφοι ζυγίζονται μαζί με τους υποψήφιους.

Οι «Λευτεράκηδες» στην πολιτική είναι για να κρύβουν καμία γούνα… για τίποτα παραπάνω.

Αυτό να το θυμάστε!!!

Πηγή: Newsbomp

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…