Οι λευκές μπλούζες της Χρυσής Αυγής – Κόλαφος ο Καμπαγιάννης για τους «αντισυστημικούς» Κασιδιάρηδες (Εικόνα)

«Πώς έφτασε ένας μαχαιροβγάλτης να σχηματίσει την πεποίθηση ότι μπορείς να πεις σε αστυνομικούς πώς είσαι χρυσαυγίτης και να τη βγάλεις καθαρή;», αναρωτιέται αρχικά ο δικηγόρος, παραθέτοντας στη συνέχεια ο ίδιος την απάντηση στο ερώτημά του.

ilias kasidiaris hrysi aygi

«Αντισυστημικοί” οι Κασιδιάρηδες και οι χρυσαυγίτες. Καθάρματα….» – Με το Εφετείο της Χρυσής Αυγής να αναμένεται να συνεχιστεί την Παρασκευή (12/05) ο Θανάσης Καμπαγιάννης προχώρησε σε μια ανάρτηση-κόλαφο στα μέσα κοινωνικού δικτύου καταρρίπτοντας μονομιάς τη θεωρία των δύο άκρων.

«Πώς έφτασε ένας μαχαιροβγάλτης να σχηματίσει την πεποίθηση ότι μπορείς να πεις σε αστυνομικούς πώς είσαι χρυσαυγίτης και να τη βγάλεις καθαρή;», αναρωτιέται αρχικά ο δικηγόρος, παραθέτοντας στη συνέχεια ο ίδιος στοιχειά που απαντούν στο ερώτημά του.

Η ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου, είναι μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να αναπαράγουν το νεοφιλελεύθερο αφήγημα ότι υπάρχουν δύο άκρα, με τους ναζί Χρυσαυγίτες να «πλασάρονται» ως το άλλο άκρο της ριζοσπαστικής αριστεράς.

ΕΙΚΟΝΑ – Όταν «τα μαύρα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής είχαν κάνει φτερά. Οι δράστες φορούσαν πλέον λευκό μπλουζάκι και άσπρο καρό πουκάμισο»

346257773 252910923888633 2520173304172850492 n

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Οι λευκές μπλούζες της Χρυσής Αυγής

Είμαι δικός σας, είμαι της Χρυσής Αυγής”, είπε ο Ρουπακιάς στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και τον μετήγαγαν στο Τμήμα.

Πώς έφτασε ένας μαχαιροβγάλτης να σχηματίσει την πεποίθηση ότι μπορείς να πεις σε αστυνομικούς πώς είσαι χρυσαυγίτης και να τη βγάλεις καθαρή;

Σήμερα κατέθεσε στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής η αστυνομικός που προσήγαγε τους έξι αναγνωρισθέντες ως δράστες της ρατσιστικής δολοφονικής επίθεσης στον Αιγύπτιο ψαρά Αμπουζίντ Εμπάρακ τον Ιούνιο του 2012 στο Πέραμα.

Η αστυνομικός κατέθεσε ότι το σήμα του Κέντρου μιλούσε για δράστες με μηχανάκια, σκούρα ρούχα, πιθανόν άτομα της Χρυσής Αυγής. Μια ομάδα έξι ατόμων με μηχανάκια, πολύ κοντά στο σπίτι της επίθεσης, εντοπίστηκε και προσήχθη στο ΑΤ Κερατσινίου: όλοι με σκούρα ρούχα και οι δύο φορούσαν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Στο Τμήμα αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες.

Την επόμενη μέρα, οι κατηγορούμενοι πέρασαν από εισαγγελέα και ανακριτή. Πριν πάνε στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν στη ΔΕΕ για τη γνωστή φωτογράφηση.

Τα μαύρα μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής είχαν κάνει φτερά. Οι δράστες φορούσαν πλέον λευκό μπλουζάκι και άσπρο καρό πουκάμισο.

Όταν εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα έγραψαν: “καμία σχέση δεν έχω με τη Χρυσή Αυγή, φοράω ακόμα και τώρα τα ρούχα με τα οποία συνελήφθην”.

Η αστυνομικός ρωτήθηκε: φορούσε ο κατηγορούμενος αυτό το λευκό μπλουζάκι; “Κατηγορηματικά όχι”, απάντησε. “Στο Τμήμα φορούσε ακόμα μπλούζα της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω τι έγινε στη ΓΑΔΑ και στη ΔΕΕ”.

Οι πηγές της Αστυνομίας διαρρέουν στα ΜΜΕ: “Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία άμεση σχέση τους με ακροδεξιά οργάνωση, ενώ δεν έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Την έρευνα διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια”.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, λευκοί σαν τις μπλούζες τους, με μια ελάχιστη εγγύηση. Την ίδια ώρα ο Αμπουζίντ Εμπάρακ πάλευε για τη ζωή του στο Τζάνειο και τον Ευαγγελισμό.
Έτσι γινόντουσαν οι δουλειές το 2012.

Έτσι έφτασε ο Ρουπακιάς να πει στους αστυνομικούς: “Είμαι δικός σας, είμαι της Χρυσής Αυγής”.

“Αντισυστημικοί” οι Κασιδιάρηδες και οι χρυσαυγίτες. Καθάρματα….

ΥΓ: Το Εφετείο της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται την Παρασκευή 12/5».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

kallianos4

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν για τα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας…