Newsroom

Newsroom

Οι καθημερινοί ήρωες της ζωής μας

Η φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη , επισκέφτηκε και φωτογράφισε τους άλλους... ήρωες της καθημερινότητας που  με προσωπικό ρίσκο ]προσπαθούν να μην στερηθεί ο καθένας από εμάς τα είδη πρώτης ανάγκης

5064374

Όπως αναφέρει η Τατιάνα Μπόλαρη, η καθημερινότητα μας, προσαρμόζεται στα έκτακτα μέτρα για την παρεμπόδιση της διασποράς του κορονοϊού.

Όμως εκτός από τους μεγάλους ήρωες που δίνουν την μάχη στα νοσοκομεία, τους γιατρούς,τους νοσηλευτές και όλο το υγειονομικό προσωπικό,υπάρχουν και οι ήρωες της καθημερινότητας μας.

Εκείνους που κάθε μέρα με προσωπικό ρίσκο (καθώς έρχονται σε επαφή με κόσμο) δουλεύουν ακούραστα στα καταστήματα που επιτρέπεται να είναι ανοικτά,για να προμηθευτούμε εμείς τρόφιμα,φάρμακα,καφέ,να βάλουμε βενζίνη στα οχήματα μας,να φέρουν την παραγγελία στο σπίτι,να μαγειρέψουν την παραγγελία που θα έρθει σπίτι,να αγοράσουμε τροφή και φάρμακα για τους τετράποδους συν-κατοίκους μας.
Σήμερα επισκέφθηκα κάποιους από αυτούς και τους ζήτησα να δώσουν ένα μήνυμα με τον δικό τους τρόπο,για την περιπέτεια που βιώνουμε όλοι μας.

Το μήνυμα τους ήταν πράγματι συγκινητικό και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ!

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…