Οι «Κατά Πρετεντέρην» άριστοι ΠτΔ: Σαμαράς, Γεννηματά, Βενιζέλος, Παπαδήμος

Ο όμιλος Μαρινάκη διά στόματος Πρετεντέρη μας λέει ποιος δεν πρέπει να γίνει Πρόεδρος και πως δεν πρέπει να βγει συναινετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ,

Πρετεντέρης 1

Κόκκινο χαλί στρώνει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο γνωστός Γιάννης Πρετεντέρης από τη στήλη του «Εμπιστευτικά» της εφημερίδας «Τα Νέα», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος για τα ονόματα των υποψηφίων προέδρων της Δημοκρατίας όπου βεβαίως αποκλείει τον Προκόπη Παυλόπουλο αφού αναφέρει πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να ανταποκρίνεται σε δύο ειδικότερα κριτήρια:

«ΠΡΩΤΟΝ, να μη λειτουργεί ο Πρόεδρος ως δεύτερος πόλος αμφισβήτησης του Μητσοτάκη μέσα στην παράταξη του Μητσοτάκη. Αρκετά ακριβά το πλήρωσε ο πατέρας του με τον παλαιό Καραμανλή και ο ίδιος με τον Παυλόπουλο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, να μην χρησιμοποιηθεί μια συναινετική εκλογή ως σωσίβιο σωτηρίας μιας μη συναινετικής αντιπολίτευσης ακόμη και στο επίπεδο των εντυπώσεων.»

Και αφού ο όμιλος Μαρινάκη διά στόματος Πρετεντέρη μας λέει ποιος δεν πρέπει να γίνει πρόεδρος και πως δεν πρέπει να βγει συναινετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, μας αναφέρει και τους άξιους:

«Ουδείς αμφισβητεί άλλωστε ότι γενικά υπάρχουν πολλοί καλοί υποψήφιοι», μας λέει.

Και ποιοι είναι αυτοί;

«Ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, η ίδια η Γεννηματά, ο Βενιζέλος, ο Παπαδήμος, η Δαμανάκη, η Διαμαντοπούλου και αρκετοί άλλοι ή άλλες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μια χαρά διάδοχοι του Παυλόπουλου. Τίποτα δεν τους λείπει».

Με λίγα λόγια μας προτείνει ένα μάτσο απαξιωμένων πολιτικών, φθαρμένων στη συνείδηση της πλειοψηφίας του λαού, χωρίς καμία αποδοχή από τους προοδευτικούς πολίτες.

Αλλά για να συνεννοούμαστε:

Γι αυτό το λόγο είναι αποδεκτοί από όλο το μιντιακό και το επιχειρηματικό, διαπλεκόμενο κατεστημένο.

Πάντως την απόλυση του Πρετεντέρη από τα Νέα κανείς δεν θα την ζητήσει…

Είναι εντός γραμμής…

5ddf7de8825e632f387d0722

Πηγή: documentonews.gr

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης