Newsroom

Newsroom

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον «δράκο» των Εξαρχείων – Βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

1 207 696x463 1

Τον τρόμο έχει σκορπίσει ο δράστης που έχει γίνει γνωστός ως «δράκος» ο οποίος παρενοχλεί νεαρές κοπέλες και ανήλικα κορίτσια. Βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κατέγραψε την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί σαρώνουν τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα δύο ημερών έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και σκέφτονται να ξεκινήσουν και οι ίδιοι περιπολίες για να εντοπίσουν τον δράστη.

Το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου ο «δράκος» πραγματοποίησε το πρώτο του χτύπημα με στόχο ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ενώ δύο ημέρες αργότερα και σε διάστημα μικρότερο των 10 λεπτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.

Στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου ο άγνωστος δράστης έβαλε στο μάτι μια 29χρονη που κινούταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες διαθέσεις ακινητοποίησε την γυναίκα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο ίδιος δεν πτοήθηκε και λίγα μέτρα πιο κάτω όρμησε σε μια 27χρονη. Κι αυτή η γυναίκα κατάφερα να τον αντιμετωπίσει και να καταγγείλει τον δράστη στις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων, έχοντας στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες της περιοχής αποτυπώνονται οι κινήσεις του “δράκου”, τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και πληροφορίες από κατοίκου της περιοχής προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνδρα μέτριου αναστήματος και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Παράλληλα αναφέρουν ότι μιλάει σπαστά ελληνικά και φοράει φόρμες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο newsit.gr κάτοικοι της οδού Ζωοδόχου Πηγής δεν αποκλείουν να δημιουργήσουν κάποιες ομάδες που περιπολούν στην περιοχή προκειμένου να προστατεύσουν γυναίκες και μικρά παιδιά.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…