Οι Jay-z και Beyonce πλήρωσαν για απελευθέρωση διαδηλωτών;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το μουσικό site Complex, το ζεύγος Beyonce και Jay-z πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να…

beonce

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το μουσικό site Complex, το ζεύγος Beyonce και Jay-z πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να καλύψει τις εγγυήσεις που απαιτούνταν προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Βαλτιμόρη. 

Σύμφωνα με την ακτιβιστρια, συγγραφέα και κινηματογραφιστή, Dream Hampton, ο αγώνας στην Βαλτιμόρη συνεχίζεται καθώς οι εγγυήσεις που απαιτούνται για την απελευθέρωση των αφροαμερικάνων διαδηλωτών είναι εξαιρετικά υψηλές.”Η διαμαρτυρία τιμωρείται κυριολεκτικά με τιμολόγια”, αναφέρει στο twitter του. 

Μέσω του ιδιου ιστολογίου δήλωσε ότι ο Jay-z  έχει κάνει αμέτρητες συνεισφορές στα κρυφά προκειμένου να βοηθήσει τον διαδηλωτές να ξεπληρώσουν. Στη συνέχεια όμως διέγραψε τα tweets της καθώς το ζευγάρι προτιμά να κρατά κρυφή την ανάμειξή του σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα. 

Ακόμη, οι τελευταίοι ταξίδεψαν στην Βαλτιμόρη για να επισκεφθούν την οικογένια του Φρέντι Γκρέι όπως επίσης και την οικογένια του Μάικλ Μπράουν, του εφήβου που δολοφονήθηκε από την αστυνομία κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων για τον Φέργκουισον τον περασμένο χρόνο στο Μισσούρι.  

Πηγή: left.gr