Οι ΗΠΑ αναμένεται να δημοσιεύσουν στοιχεία για το Boeing

Oι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα αποδεικτικά στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών στα οποία στηρίζουν τους ισχυρισμούς τους πως…

Oι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα αποδεικτικά στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών στα οποία στηρίζουν τους ισχυρισμούς τους πως το αεροσκάφος της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε από περιοχή που ελέγχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές.

Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ είχε δηλώσει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα παρουσιάσουν σήμερα αποδεικτικά στοιχεία που θα πιστοποιούν τη θέση ότι οι φιλορώσοι αντάρτες φέρουν την ευθύνη για τη συντριβή του Boeing 777 στην ανατολική Ουκρανία.

«Αξιωματούχοι των υπηρεσιών κατασκοπείας θα μιλήσουν αργότερα σήμερα και θα παρουσιάσουν περισσότερα στοιχεία και περισσότερες αποδείξεις», δήλωσε την Τρίτη ο Τζος Έρνεστ, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την φύση αυτών των πληροφοριών.

«Πολυάριθμες αποδείξεις έχουν ήδη παρουσιαστεί και συνθέτουν μια αρκετά πειστική εικόνα» επισήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Ο αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί ότι οι απειλές της Ρωσίας εγείρουν κίνδυνο «αποκάλυψης» για τον κόσμο