Newsroom

Newsroom

Οι αγωνιστές της Παλαιστίνης που χαμογελούν κατά τη σύλληψη και φυλάκισή τους (φωτο & βίντεο)

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες Παλαιστινίων - μέλη της Ιντιφάντας που συλλαμβάνονται από τους Ισραηλινούς και αντί να αντιστέκονται, γελούν. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, χαμογελαστοί βγαίνουν από την αίθουσα του διακαστηρίου παλαιστίνιοι αγωνιστές που άκουσαν το δικαστή να τους επιβάλλει ισόβια ποινή επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση στο προαύλιο του τεμένους Αλ Ακσά. Απ' ό,τι φαίνεται οι Ισραηλινοί μπορούν να τους στερήσουν την ελευθερία, όμως όχι και το χαμόγελό τους.

intifanta

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες Παλαιστινίων – μέλη της Ιντιφάντας που συλλαμβάνονται από τους Ισραηλινούς και αντί να αντιστέκονται, γελούν. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, χαμογελαστοί βγαίνουν από την αίθουσα του διακαστηρίου παλαιστίνιοι αγωνιστές που άκουσαν το δικαστή να τους επιβάλλει ισόβια ποινή επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση στο προαύλιο του τεμένους Αλ Ακσά. Απ’ ό,τι φαίνεται οι Ισραηλινοί μπορούν να τους στερήσουν την ελευθερία, όμως όχι και το χαμόγελό τους.

Τα μέλη της Ιντιφάντας που συλλαμβάνονται και δικάζονται θεωρούνται μάρτυρες από τους συμπατριώτες τους, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι οικογένειές τους ενισχύονται οικονομικά από τη Χαμάς. 

παλ 2

παλ 3

παλ 5

παλ 4

παλ 6

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…