Newsroom

Newsroom

Οι γυναικείες προτιμήσεις στο πορνό (διαβάστε πίνακες)

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Pornhub, την οποία δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», και η οποία βασίζεται στα στοιχεία…

porno

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Pornhub, την οποία δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», και η οποία βασίζεται στα στοιχεία κίνησης και την ανάλυση δεδομένων της ιστοσελίδας, το 60% των χρηστών της παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό σε κινητά τηλέφωνα, ένα 7% σε ταμπλέτες κι ένα 33% σε υπολογιστή.

Η δημοτικότητα των πορνό ανάμεσα στις γυναίκες εκτινάχθηκε μετά από την επιτυχία της τριλογίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», που πούλησε πάνω από 125 εκατ. αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Ακόμη, η ίδια έρευνα αναφέρει πως η Δευτέρα είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για την παρακολούθηση ταινιών ενηλίκων από τις γυναίκες, ενώ το Σάββατο η λιγότερο δημοφιλής.

Σε γενικές γραμμές, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι άντρες και γυναίκες κάτω των 35 ετών, σε ποσοστό 60%, η διάρκεια παραμονής τους δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά και μπαίνουν συνήθως στην ιστοσελίδα μετά από τις 11 το βράδυ.

Αυτά βλέπουν οι γυναίκες σύμφωνα με το σάιτ Pornhub: