Newsroom

Newsroom

Οι γερόλυκοι της ροκ, Rolling Stones, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι

Οι ζωντανοί θρύλοι Rolling Stones κυκλοφορούν  το νέο τους τραγούδι,  «Living In A Ghost Town» σπάζοντας  τη διαπεραστική σιωπή των έρημων πόλεων και των άδειων δρόμων στον καιρό του κορονοϊού.

shutterstock 7254039b 3

Μολονότι το «Living In A Ghost Town» ηχογραφήθηκε (στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο) πριν από ένα χρόνο, οι στίχοι του αποδίδουν με εκπληκτική λεπτομέρεια το πρωτοφανές κλίμα που επικρατεί στην υφήλιο εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Όπως δήλωσε και ο Μικ Τζάγκερ; «Ήμασταν ήδη στο στούντιο ηχογραφώντας νέο υλικό πριν το lockdown λόγω του κορονοιου, όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχε τελικά προκύψει ένα κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που ζούμε σήμερα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και να λοιπόν που σας το παρουσιάζουμε! Είναι το “Living in a Ghost Town”-ελπίζω να σας αρέσει».

Ήδη έχει, επίσης, προλάβει να κυκλοφορήσει και συνοδευτικό βίντεο όπου φαίνονται οι έρημοι δρόμοι και τα άδεια σημεία μεγαλοπούλεων-του Λονδίνου, του Λος Άντζελες, του Κιότο-για να αναφέρουμε μερικές από αυτές. Η κυκλοφορία του κομματιού έγινε μία εβδομάδα αφότου τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος ερμήνευσαν το «You Can’t Always Get What You Want» από το σαλόνι του σπιτιού τους μέσω βιντεοδιάσκεψης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία «One World: Together At Home».

Ωστόσο η ιδέα, όπως αποκαλύπτει ο Κιθ Ρίτσαρντς «γεννήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου στο Los Angeles. Ένα χρόνο μετά, δουλεύοντας το σωστά, θεωρήσαμε πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κυκλοφορήσει.!».

Η αλήθεια είναι πως απ ο,τι φαίνεται η παλιοπαρέα πρέπει να πέρασε πολύ ωραία στην ηχογράφηση-κάτι που φαίνεται στο αποτέλεσμα. Οι φαν δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι και ο Alex Petrides γράφει στην Guardian ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη «οχτώ χρόνια μετά από την προηγούμενη κυκλοφορία πρωτότυπου κομματιού από το συγκρότημα-αν και τόσος χρόνος μεσολάβησε ανάμεσα στην εμφάνιση του πρώτου τους άλμπουμ και την άφιξη του Sticky Fingers-και 15 χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια το A Bigger Bang να έχουμε νέο τραγούδι. Είναι γνωστό πως το raison d’etre, ο τρόπος ύπαρξης των Rolling Stones είναι το να γεμίζουν στάδια και δεν έχουν ανάγκη από νέα άλμπουμ για να τις συνοδεύουν».

Να όμως που οι άοκνες πέτρες που εξακολουθούν να κυλούν μας έκαναν το πιο ωραίο δώρο εν μέσω κορονοιου λαμβάνοντας ήδη ατελείωτα μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού. Όπως δήλωνε και ο αξεπέραστος μπασίστας του συγκροτήματος Ρόνι Γουντ: «Δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματα αγάπης σας. Νομίζω πως η μελωδία του κομματιού θα σας ‘στοιχειώσει’, με την καλή έννοια!»

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…