Newsroom

Newsroom

Οι Γερμανοί εξακολουθούν να απειλούν

Τελικά οι απειλές μοιάζουν να είναι το αγαπημένο σπορ των γερμανών αξιωματούχων. Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ απηύθυνε…

Τελικά οι απειλές μοιάζουν να είναι το αγαπημένο σπορ των γερμανών αξιωματούχων. Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ απηύθυνε σήμερα αυστηρή προειδοποίηση προς την Ελλάδα, δηλώνοντας ότι η Γερμανία δεν θα διστάσει να ασκήσει βέτο στη χρηματοδότηση της χώρας εάν δεν εκπληρώνει τους όρους της συμφωνίας διάσωσης.

«Ακόμη και να είναι το ποτήρι μισογεμάτο, αυτό δεν αρκεί για την παροχή νέου πακέτου βοήθειας. Η Γερμανία δεν μπορεί και δεν πρόκειται να συμφωνήσει», δήλωσε ο Μίχαελ Φουκς, αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt και συμπλήρωσε ότι «η Γερμανία έχει δικαίωμα άσκησης βέτο στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (EFSF). Εάν διαπιστώσουμε ότι η Ελλάδα δεν εκπλήρωσε τις δεσμεύσεις της, θα το ασκήσουμε», τόνισε ο Φουκς.

Να σημειωθεί ότι στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού της γερμανίδας καγκελαρίου έχουν δηλώσει τις τελευταίες εβδομάδες πως θεωρούν ανεκτό ενδεχόμενο μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…