Οι Financial Times "ερωτεύτηκαν" τον Θεοδωράκη

Μετά από το εγχώριο μιντιακό κατεστημένο έρχεται και το διεθνές για να σιγοντάρει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Οι «Financial Times» δημοσιεύουν…

theodorakis 16

Μετά από το εγχώριο μιντιακό κατεστημένο έρχεται και το διεθνές για να σιγοντάρει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Οι «Financial Times» δημοσιεύουν εκτενές αφιέρωμα στον πρώην δημοσιογράφο και νυν επικεφαλής του Ποταμιού, τον οποίο παρομοιάζουν με τον Μπέπε Γκρίλο στο πιο…σοβαρό του. Η βρετανική εφημερίδα στέκεται ακόμα και στον τρόπο ντυσίματος του κ. Θεοδωράκη, με τα t-shirt και τα τζιν παντελόνια, αλλά και το σακίδιο.

«Γιος κρητικού αστυνομικού, ο 50χρονος Σταύρος Θεοδωράκης θέλει να τονίσει ότι αντίθετα με τους περισσότερους έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είτε κληρονομούν την πολιτική καριέρα των γονιών τους, είτε προέρχονται από τον χώρο του συνδικαλισμού εκείνος είναι ένας από τους πολλούς, που ξεκίνησε να δουλεύει από τα εφηβικά του χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Όπως και ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία, ο Σταύρος Θεοδωράκης, χρησιμοποίησε την φήμη που απέκτησε από την τηλεόραση για να προωθήσει τον εαυτό του στην πολιτική σκηνή. Όμως, αντίθετα με τον Γκρίλο, δεν είναι κωμικός αλλά ένας σοβαρός δημοσιογράφος που έχει καλύψει πολλά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας».

Ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης ισχυρίζεται στο ρεπορτάζ πως αισθανόταν αδύναμος ως δημοσιογράφος και γι’ αυτό στράφηκε στην πολιτική για να αλλάξει τα πράγματα: «Οι άνθρωποι αισθάνονται ότι το παλιό σύστημα έχει αποτύχει. Σε αυτή την φάση η Ελλάδα δεν χρειάζεται αριστερές ή δεξιές ιδέες. Χρειάζεται λογικές λύσεις. Πρέπει να γίνει προτεραιότητα η προστασία όσων είναι σε ανάγκη».

Οι γενικόλογες προτεραιότητες Θεοδωράκη είναι τρεις: να μειώσει τη φοροδιαφυγή, να φτιάξει ικανή διοίκηση και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους, που τώρα φεύγουν στο εξωτερικό.

Ερωτηθείς δε από τους «FT αν το Ποτάμι χρηματοδοτείται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε πως οι οικονομικές του δυνάμεις είναι μικρές: «Τα βγάζουμε πέρα από μικρές δωρεές πολλών ανθρώπων και δεν πληρώνουμε μισθούς. Δεν έχουμε μεγάλα έξοδα σε ασφάλεια ή οχήματα και όποιος δουλεύει για εμάς είναι εθελοντής».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…