Newsroom

Newsroom

Οι φίλοι της Νανάς Καραγιάννη την αποχαιρετούν κάτω από την τελευταία της ανάρτηση στο Facebook

Συγκινητικά είναι το σχόλια φίλων της Νανάς Καραγιάννη στο facebook κάτω από την τελευταία της ανάρτηση .

595376da1dc52438548b4800

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Νανά είχε κάνει μια ανάρτηση στις 26 Ιουνίου στις 11:30 π.μ από το ladyslife.gr στο οποίο ήταν αρχισυντάκτρια .

Διαδικτυακοί της φίλοι της εύχονται καλό ταξίδι .Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο για τον αγώνα που είχε δώσει για την ζωή της «Δεν μου είναι εύκολο – μας πίκρανες μικρή μου… Πάλεψες με τη σκιά που δεν σε άφησε σε ησυχία, έως να την αφήσεις εσύ.Είναι κάποια θεριά σκιές που δεν λυτρώνονται πάρά μόνο με το χαμό. Καλό σου ταξίδι φίλη.Θα σε θυμάμαι ως άγγελο…»

Ενώ ένα ακόμα διαδικτυακός της φίλος αναφέρει «Τόσο καιρό ανέβασες φωτογραφίες και κάποιοι φίλοι σου από κάτω έγραφαν το ποσό όμορφη είσαι αντί να σου πουν να πας κάπου σε έναν γιατρό αυτό ήταν αργός θάνατος ρε Νανα. Που είναι αυτοί οι φίλοι σου τώρα? Σίγουρα δεν μιλάνε. Σου είχα στείλει και ένα προσωπικό μήνυμα μην ακούς κανέναν και να πας να γίνεις καλά γρήγορα δεν ήσουν όμορφη ήσουν άρρωστη… Κανείς πέρα από γιατρό δεν ήταν αρμόδιος να σου πει τι να κάνεις. Όπως και να έχει τώρα είναι αργά. Κουράγιο μόνο στους δικούς σου»

Διαβάστε επίσης : Νευρική ανορεξία: Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή από το Κουτί της Πανδώρας (ΒΙΝΤΕΟ)