ΣΤ

Στέφανος Τζουμάκας

Οι εναρμονισμένες συμμορίες θέλουν και άλλο πλιάτσικο

Το παρακράτος λύσσαξε να αντικαταστήσει τη Θάνου που αποπειράθηκε να ελέγξει τη Μποκοτά, τη «Καμόρα» στη διακίνηση του Τύπου

threatening 1541063 1920

Οι  μάχες κατά των εναρμονισμένων πρακτικών  των ολιγαρχών  σε κλάδους της παραγωγής, του εμπορίου, των εργολάβων  των τραπεζών,  των ΜΜΕ  θα είναι αδυσώπητες  όσο  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι εθνικές αρχές  ή συμπράττουν  ή ανέχονται   με τη στήριξη ανέντιμων δικαστών και δημοσίων λειτουργών.

Η Θάνου αποπειράθηκε να ελέγξει τη Μποκοτά, τη «Καμόρα» στη διακίνηση του Τύπου. Δηλαδή τα ελάχιστα.

Και το παρακράτος λύσσαξε να την αντικαταστήσει.

Οι εναρμονισμένες συμμορίες θέλουν και άλλο πλιάτσικο .

Η Ευρωπαϊκή  οδηγία 1/2019 απαγορεύει την αναδρομικότητα των κωλυμάτων  και δεξιοί πανεπιστημιακοί  ως  θεραπαινίδες αφεντικών υποστηρίζουν ακόμη  και  τη κατάλυση της αρχής της μη  αναδρομικότητας των διατάξεων.

 Έχουν όμως  τεράστιες ευθύνες διαχρονικά τόσο οι Εθνικές  Κυβερνήσεις όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση   που τα λόμπι των καρτέλ  έχουν δικτυωθεί για τα καλά στις Βρυξέλλες  με πρωτοφανή προώθηση τη πρακτική της  κατάχρησης  εξουσιών σε βάρος των ευρωπαίων πολιτών.

Δέκα χρόνια αλώνιζαν με το δεξιό δικαστή Κυρατσάκη.

Πότε θα έλθει η ώρα να  γίνει μια άλλου τύπου  συζήτηση  για ορισμένους δήθεν αδέκαστους  δικαστές   και εισαγγελείς, παραρτήματα  της διαπλοκής  και της δεξιάς.

Ποιοι θα τολμήσουν να αγγίξουν τα cartel, τη συμμορία εναρμόνισης τιμών στα super market;; Ποια είναι τα μικρομεσαία εισοδήματα που μπορούν να αντέξουν  την προμήθεια τροφίμων  που οι τιμές τους αποτελούν μάστιγα για τη διαβίωση;

Ποιoι  θα τολμήσουν   να ασχοληθούν με τη καταστροφή των τιμών του γάλακτος που το διέλυσαν  ως προϊόν, κατακλύζοντας με απάτες τη παραγωγή προϊόντων με λίμνες από σκόνη  γάλα, εμφανίζοντας  τα προϊόντα αυτά  ως δήθεν  παραγόμενα από φρέσκο γάλα;;

Ποιοι θα τολμήσουν να ασχοληθούν με την απάτη των δήθεν φρέσκων χυμών που είναι αποψυγμένοι από τη Βραζιλία ;;

Ποιοι θα τολμήσουν να πουν γιατί με τις  εναρμονισμένες πρακτικές διέλυσαν τις τιμές κρεάτων και η χώρα εισάγει κάθε χρόνο  κρέατα αξίας 16 δις, ναι 16 δις Ευρώ- όσο ένα  μνημόνιο-  για κάθε χρόνο. Και αντίστοιχο ετήσιο  έλλειμα  στο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών.

Ποιοί θα τολμήσουν να αγγίξουν το καρτέλ των τραπεζών  και των  πρακτικών καμόρας που εφαρμόζουν από κοινού.

Για να μη μιλήσουμε για το καρτέλ  στα τσιμέντα, στα ελαιουργεία, στα  δίδακτρα  του ιδιωτικού τομέα  κ.ο.κ.

Και μη μιλήσουν  οι αγορασμένοι πολιτικοί και οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι για αγορά  γιατί οι αγορές έχουν κανόνες  ή για το θεμιτό κέρδος  γιατί είναι άλλο το  κέρδος και άλλο η κερδοσκοπία και η κλεπτοκρατία.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.