Newsroom

Newsroom

Οι εναπομείναντες Πασόκοι, συνιστούν Ποτάμι!

2013. Η οικογένεια Κάτσικα κατοικεί στο Παγκράτι. Ο πάτερ φαμίλιας, Χριστόδουλος, ταξιτζής και δεξιών φρονημάτων συνδικαλιστής, σε μία- παραδόξως επιτυχημένη-…

2013. Η οικογένεια Κάτσικα κατοικεί στο Παγκράτι. Ο πάτερ φαμίλιας, Χριστόδουλος, ταξιτζής και δεξιών φρονημάτων συνδικαλιστής, σε μία- παραδόξως επιτυχημένη- επαγγελματική του κίνηση, αποφάσισε να βγει στη σύνταξη λίγο πριν η Τρόικα αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης. Η σύζυγός του Φεβρωνία, πτυχιούχος της Παντείου αλλά ειδικευμένη στις μπάμιες τις κοκκινιστές και εν γένει στα λαδερά, βρίσκεται στα όρια της παραφροσύνης από τη διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση της οικογένειας και την επί διετία αδυναμία, του μοναχογιού τους Ερμόλαου, να βρει εργασία.

Λακέρδα, Φτώχεια και Μνημόνιο: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΚΑΤΟ

Οι εναπομείναντες Πασόκοι, συνιστούν Ποτάμι!

Το αυτοκίνητο έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα. Ο Χριστόδουλος την είχε «ακούσει» γκαζοφονιάς παρόλα τα εξηνταφεύγα χρόνια που κουβάλαγε στην πλάτη του και η Φεβρωνία είχε φορέσει τη ζώνη σα να δενόταν με τούτο το σύμπαν.

Φεβρωνία: (εκνευρισμένη με το μάτι να γυαλίζει): Ο Σουμάχερ έχει αποσυρθεί να ξέρεις! Δεν έχεις αντίπαλο!

Χριστόδουλος: (με την ξινίλα να κατακλύει όλη του την ύπαρξη) Δεν ντρέπεσαι να ειρωνεύεσαι τον ανθρωπάκο;;

Φεβρωνία: (έξαλλη) Ναι ντρέπομαι! Μούτρα δεν έχω να παρουσιαστώ στην κοινωνία!

Χριστόδουλος: (με αηδία) Τσίπα δεν έχετε εσείς οι αριστεροί!

Φεβρωνία: (με ειρωνεία) Μιας που ανέφερες τη λέξη τσίπα, να σου υπενθυμίσω ότι έχετε κάνει υπουργό τον Άδωνι! Έναν τυχαίο τύπο, που έκανε «καριέρα» σκούζοντας «Τα λιγουρεύεστε;;;;;»!

Χριστόδουλος Τι θες ρε Φεβρωνία τώρα;; Να τσακωθούμε, να βαρέσω εγκεφαλικό και εν συνεχεία να τρακάρουμε;;

Η Φεβρωνία, αναλογιζόμενη το ενδεχόμενο να γίνουν θέμα στις ειδήσεις, αποφάσισε να σιωπήσει. Όχι για πολύ βέβαια!

Φεβρωνία: Βγήκαν νέες δημοσκοπήσεις. Τις είδες;

Χριστόδουλος: (πατώντας ακόμα περισσότερο το γκάζι) Αν τις είδα λέει; Έρχεται το «Ποτάμι» και δε θα αφήσει εσάς τους αναρχοάπλυτους να καταστρέψετε όσα εμείς πετύχαμε!

Φεβρωνία: Όσα πετύχατε, ακούω! Μην αγχώνεσαι. Δε θα καταστρέψουμε την κατακόρυφη άνοδο της Ανεργίας, το υφεσιακό κύμα και τα λουκετώματα! Όσο για το «Ποτάμι», ένα θα σου πω: τρεις λαλούν και δυο χορεύουν- σύνολο πέντε νομά σ’ ένα δωμά!

Χριστόδουλος: (τελών εν ευθυμία) Όσο και να χτυπιέσαι Φεβρωνίτσα, το «Ποταμάκι» χτυπάει το 6 %!!

Φεβρωνία: (αναλογιζόμενη αν ο Χριστόδουλος ήταν πάντα τόσο ανόητος ή αν ευθύνονταν τα γεράματα που του χτύπησαν την πόρτα) Τι λε ρε παιδί μου; Τέτοια δυναμική ο Σταύρος- o σακιδιοφόρος; Πού διάολο την έκαναν αυτή τη δημοσκόπηση; Στο χωριό του Σημίτη;

Χριστόδουλος: (μέσα στην καλή τη χαρά) Δε σας συμφέρει ε;;; Γιατι το «Ποταμάκι» θα συνεργαστεί με τον Αντώνη και τσουυυππππππ! Να σου πάλι κυβέρνηση η ΝΔ!

Φεβρωνία: (ούσα πλέον βεβαία ότι ο άντρας της έχει το ακαταλόγιστο) Να σου υπενθυμίσω ότι οι δημοσκοπήσεις έδειχναν δημοφιλή(!) το Στουρνάρα! Οι «αξιόπιστες» δημοσκοπήσεις επίσης, πριν τις εκλογές το Μάιο του 12, έδειχναν το ΣΥΡΙΖΑ στο 4% άιντε στο 6% και τελικά έπιασε το 17%!!

Χριστόδουλος: (άκρως δυσαρεστημένος και στριμωγμένος) Αυτά συμβαίνουν! Δεν είναι δα και Κάλχες οι δημοσκόποι!

Φεβρωνία: (με ύφος νικητή) Εδώ θα συμφωνήσω! Κάλχες δεν είναι! Παραποιητές- Μονταζιέρηδες είναι! Πιστεύω δε, ότι στην περίπτωση του «Ποταμακίου», έχει γίνει ένα «αθώο» λάθος! Το 6, είναι ψηφοφόροι! Όχι τα εκατό!

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…