Από τη στιγμή που η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει στη ζωή μας παρά να μας κατακτήσει, όπως πολλοί λέγανε, περισσότερο μας διασκεδάζει, με αρκετά άτομα να υλοποιούν τις ιδέες τους φτιάχνοντας μικρά ξεκαρδιστικά βιντεάκια που τραβάνε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού.
Ένα απ’ αυτά μάλιστα κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και δείχνει τους Έλληνες πολιτικούς σαν Ιαπωνικά anime, καταφέροντας να κάνει θραύση στα social media.
Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πίνατ, οι οποίοι τρέχουν (μάλλον για να αποφύγουν την Ευρωπαία εισαγγελέα), με το όνομα του ήρωα να είναι «Kiriakosu Mitsotakisu», με τον δεύτερο ήρωα να τον βλέπουμε σε μια αίθουσα εκμάθησης Αγγλικών και το όνομα του να είναι «Arekushisu Chipurasu». Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα.
Στο επόμενο πλάνο ίσως μεταφερόμαστε σε κάποιο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, όπου ο Dimitorisu Kutsumbasu βγάζει ομιλία μπροστά απ’ τον λαό του ΚΚΕ.
Στη συνέχεια το βίντεο μπαίνει στα πολύ ακροδεξιά, καθώς μας δείχνει τον anime Kiriakosu Beroporosu να πουλάει επιστολές του Χριστού, ενώ σε ένα γήπεδο τένις ο Adonisu Georugiadesu ανταλλάσει μπαλιές με την Afuroditi Ratinoporu (Αφροδίτη Λατινοπούλου σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε), την ίδια στιγμή που ο Iriasu Kashidiarisu πέφτει μέσα σε ένα πηγάδι (ok, αυτό το καταλάβατε).
Λίγο αργότερα το βίντεο δείχνει την Erena Akurita να βρίσκεται σε ένα σπίτι με γάτες, με το αριστούργημα αυτό να κλείνει δείχνοντας την Zoi Konsutantoporu να μιλάει μπροστά απ’ τη Βουλή στο εξαγριωμένο πλήθος.
Εξαιρετική λεπτομέρεια είναι και το τραγούδι που παίζει, καθώς με Ιαπωνική προφορά λέει τα ονόματα των ηρώων, κάνοντας τη φάση ακόμα πιο… πραγματική.
Δεν ξέρουμε αν ο δημιουργός μετά την πρώτη επιτυχία ίσως σκεφτεί να το κάνει σειρά, αλλά αν γινόταν αυτό σίγουρα θα μας τραβούσε το ενδιαφέρον.
Δείτε το εκπληκτικό αυτό βίντεο, που σίγουρα θα γινόταν ωραία anime σειρά:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια