Οι Έλληνες φίλαθλοι απαιτούν από την ΕΠΟ να στείλει τον μικρό Τζέι στο Μουντιάλ

Αυτή σίγουρα είναι η πιο όμορφη και συγκινητική σελίδα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο facebook και αφορά στα όσα…

Αυτή σίγουρα είναι η πιο όμορφη και συγκινητική σελίδα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο facebook και αφορά στα όσα εκτυλίσσονται με την Εθνική μας ομάδα στο Mundial.

Έλληνες φίλαθλοι δημιούργησαν τη σελίδα «O JAY PAEI Mundial» απευθύνοντας κατ’ αυτόν τρόπο έκκληση στην ΕΠΟ, να στείλει τον μεγαλύτερο οπαδό της Εθνικής μας –ο οποίος δεν είναι καν Έλληνας- τον μικρό Jay, με δικά της έξοδα, στη Βραζιλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

O μικρός Jay, που πάσχει από σύνδρομο Down, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τη φιλία του με τον Γιώργο Σαμαρά, όταν ο Έλληνας διεθνής τον πήρε στην αγκαλιά του στη φιέστα της Σέλτικ.

Ο Τζέι παρακολούθησε την Τρίτη το βράδυ τα στιγμιότυπα του αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού ντυμένος στα μπλε προκειμένου να δει τον φίλο του, Γιώργο Σαμαρά, να σκοράρει.

Όταν ο Έλληνας φορ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, ο μικρός Τζέι ξέσπασε σε πανηγυρισμούς φωνάζοντας το όνομα του “χρυσού” σκόρερ της Εθνικής. Η εν λόγω σελίδα στο facebook έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου 40.000 «likes».