Newsroom

Newsroom

Οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται λόγω της φονικής πυρκαγιάς

Οι εκδηλώσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, λόγω τριήμερου εθνικού πένθους είναι αρκετές σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

5b5760181dc524ac018b456e

Νατάσσα Μποφίλιου

Η συναυλία της ερμηνεύτριας στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού (28/7) αναβάλλεται ενώ αναμένεται ενημέρωση για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Η Ταράτσα του Φοίβου

Οι παραστάσεις της Τετάρτης 25 και της Πέμπτης 26 Ιουλίου ακυρώνονται. Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, τηλεφωνείτε στο 2107234567 ή επικοινωνείτε με το ticketservices.gr

Παύλος Παυλίδης Trio

Η συναυλία της Τετάρτης 25 Ιουλίου στο Gazarte αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης του live είναι η Τετάρτη 29 Αυγούστου. Προς ενημέρωση όλων όσοι έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους, αναφέρεται ότι αυτό μεταφέρεται και ισχύει κανονικά για τη νέα παράσταση.

8o Athens Open Air Film Festival

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας αναβάλλει την προβολή της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018, στην Παραλία του Αγίου Κοσμά, της ταινίας «Ξέφρενες Νύχτες». Αναμένεται ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής των αναβαλλόμενων προβολών.

Λιπάσματα 2018 – Φεστιβάλ στη θάλασσα

Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Θάλασσα έως 31 Ιουλίου. Επίσης, από σήμερα 24/7 και για όσο καιρό χρειαστεί, στον χώρο, όπου συλλέγονταν είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, θα συλλέγονται είδη άμεσης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

SummERTime

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.   

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…