Οι εικόνες που αποδεικνύουν το εκδικητικό κόψιμο της διαφημιστικής καμπάνιας του εμβολιασμού από το koutipandoras.gr και το documentonews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας και το documentonews.gr δημοσιεύουν τις εικόνες που αποδεικνύουν το εκδικητικό κόψιμο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον εμβολιασμό από τα δύο sites. 

4714903 0

Για ακόμα μια φορά – μετά τη Λίστα Πέτσα – και τον οικονομικό αποκλεισμό των δύο sites απο την καμπάνια για την ενημέρωση της πανδημίας του κορονοϊού, έρχεται να προστεθεί μια νέα εξόφθαλμη περίπτωση εκδικητικότητας της κυβέρνησης προς τον συγκεκριμένο όμιλο.

Μετά τον πρωτοφανή αποκλεισμό της περασμένης περιόδου η οποία έλαβε διεθνείς διαστάσεις, δόθηκε προσχηματικά όπως φαίνεται, διαφήμιση στο Documento και Κουτί της Πανδώρας για τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου ξεκίνησε να τρέχει στο koutipandoras.gr η καμπάνια για τον εμβολιασμό και αντίστοιχα την Παρασκευή, στο documentonews.gr. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021, οι κώδικες της καμπάνιας εξαφανίστηκαν μέσω της εταιρείας που στέλνει τους κώδικες και έτσι, συνοπτικά, το Documento και το Κουτί της Πανδώρας «κόπηκαν» και δε θα συμμετέχουν σε αυτή την καμπάνια.

Παρακάτω οι εικόνες από τα δύο sites όσο έτρεχε η καμπάνια 

Η καμπάνια στο Κουτί της Πανδώρας

H καμπάνια στο Documentonews.gr

Το πολύ σοβαρό θέμα του «κόψιμου» των δύο Μέσων, αποδεικνύει πώς για άλλη μία φορά εγείρεται ζήτημα δημοκρατίας το οποίο δεν αφορά μόνο το Documento και το Κουτί της Πανδώρας, αλλά αποκαλύπτει τον αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού καθώς και την προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση, έρχεται αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και τη σύνδεση της δραστηριότητας του και τη σχέση του με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Παρακάτω το μήνυμα που ελήφθη στο e-mail του Documento 

 

6033a7af825e635da82f26a2
 

Μάλιστα, σε επικοινωνία του documentonews.gr, με την Tempo, το Media Shop που είχε αναλάβει την καμπάνια, δεν είχαν λάβει καμία ενημέρωση.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης