Με τον χαρακτηριστικό του σαρκαστικό τόνο, ο Αντώνης Κανάκης άνοιξε την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, την Τρίτη το βράδυ (1/4) ασκώντας με το… «καλησπέρα» κριτική στους πολιτικούς, λόγω της ημέρας!
«Καλό μήνα σε όλους, σήμερα γιορτάζουν οι πολιτικοί μας, χρόνια τους πολλά, να τους χαιρόμαστε. Επαγγελματίες αλλά και χομπίστες ψεύτες. Το ψέμα είναι στο dna τους», είπε αρχικά.
Εν συνεχεία ανέφερε: «Το ψέμα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Το “καλό” με τους πολιτικούς είναι ότι τα πιστεύουν κιόλας, παραμυθιάζουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό» κι ο Χρήστος Κιούσης του τόνισε πως «αυτό είναι το μεγαλύτερο εργαλείο του ψεύτη και να είσαι πειστικός».
Η ξεχωριστή δημιουργία των Αρβύλα για τον Μητσοτάκη
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Μετά το έγκλημα στα Τέμπη πήρα την απόφαση να φύγουμε από την Ελλάδα»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια