Newsroom

Newsroom

Οι δρόμοι στην Καλιφόρνια γέμισαν με αφρό! (φωτος-βίντεο)

Χιονισμένο σκηνικό θυμίζουν οι εικόνες των δρόμων της Καλιφόρνια των ΗΠΑ κοντά στο αεροδρόμιο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, αλλά αυτό που έχει πλημμυρίσει τους δρόμους είναι αφρός!

5830808d1dc524e7248b4641

Όπως έγινε γνωστό, μια δυσλειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών, είναι υπεύθυνη για τον αφρό που βρίσκεται στους δρόμους.

«Κάτι προκάλεσε το σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς να χτυπήσει. Απ’ όσο γνωρίζω, δεν υπήρξε ποτέ πυρκαγιά, ούτε διαρροή καυσίμου. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πάει στο εσωτερικό του κτιρίου για να ερευνήσει, επειδή ο αφρός είναι ακόμα μέσα στο κτίριο», είπε ο Μιτς Μάτλοου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Χοσέ.

«Μοιάζει σαν χιόνι αν δεν πλησιάσεις πολύ κοντά. Θες να πηδήξει μέσα σε αυτό για να δεις τι θα γίνει», δήλωσε ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο, οι αρχές προειδοποίησαν τον κόσμο να μην «βουτάει» στον αφρό, καθώς μπορεί να προκληθούν προβλήματα στο δέρμα. «Όταν ήρθα εδώ το απόγευμα, είδα κόσμο να παίζει με τον αφρό. Τους είπα να βγουν από αυτόν και να πάνε να κάνουν ντουζ», συμπλήρωσε ο Μάτλοου.





Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…