Newsroom

Newsroom

Οι δηλώσεις του Acun Ilicali στο Survivor για τα ελληνοτουρκικά εξόργισαν το «Πρωινό» – Σκληρή επίθεση από Λιάγκα και Περρή

«Ο ΣΚΑΪ πρέπει να πάρει θέση, δεν μπορεί να το αφήσει έτσι»

dzmmdzvwwamlf2t

Ο  Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, ανέλαβε χθες χρέη παρουσιαστή του Survivor και οι δηλώσεις που έκανε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις «άναψαν φωτιές» στo πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής «είδαν» στην τοποθέτηση του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία το αφήγημα και τη ρητορική της Τουρκικής κυβέρνησης, ενώ επέκριναν και τον ΣΚΑΪ που επέτρεψε την αναπαραγωγή των συγκεκριμένων δηλώσεων.

Ο Acun Ilicali, δήλωσε αναλυτικά τα εξής στο Survivor :Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα.

Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Γ. Λιάγκα και ο Β. Περρής να σχολιάζουν μεταξύ άλλων πως «η ιδέα ότι το Αιγαίο είναι ανύπαρκτο, είναι μια ιδέα του Τσαβούσογλου, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει υφαλοκρηπίδα, ότι το Αιγαίο πρέπει να το δούμε κάτω από δίκαιο που δεν εμπίπτει με το δίκαιο της θάλασσας. Είναι αυτό ακριβώς που προωθεί το τουρκικό κράτος του Ερντογάν

Προσπαθεί να διεγείρει συναισθηματικά και τους Τούρκους και τους Έλληνες που βλέπουν το επεισόδιο. Λέει ότι οι λαοί είναι το ίδιο, ότι δεν υπάρχει θάλασσα, το πάει πολύ γλυκά και ήπια». 

«Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΚΑΪ δεν θα το αφήσει έτσι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελληνικός σταθμός που να δέχεται να μεταδοθεί αυτό», σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε ότι: «Φαντάζομαι ότι σύντομα θα πάρει μια θέση ο σταθμός, δεν μπορεί να το αφήσει έτσι».

Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο παρακάτω video, στο 24:25 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή