Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά την απολογία της κατηγορούμενης: Έμεινε ατάραχη όταν είδε τις φωτογραφίες μου (video)

Η κατηγορούμενη «έμεινε απαθής και ατάραχη» όταν είδε τις φωτογραφίες της Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι δήλωσε η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την έξοδό της από το δικαστήριο.

5398643

Σε δηλώσεις σχετικές με την απολογία της κατηγορούμενης Έφης προχώρησαν μετά τη διακοπή της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι για τις 21 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εξερχόμενη της δικαστικής αίθουσας δήλωσε πως: «Δεν πήρα καμία απάντηση και πάλι. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη στην απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της Έδρας, της έδειξε τις φωτογραφίες μου που θα σόκαραν τον οποιονδήποτε, εκείνη έμεινε απαθής, ατάραχης και δεν κούνησε καν το κεφάλι της».

Επίθεση με βιτριόλι – Κατηγορούμενη: Με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης – Που βρήκε το βιτριόλι

Η 37χρονη Έφη ισχυρίστηκε στην απολογία της πως από ζήλια παρακολουθούσε την Ιωάννα έναν χρόνο πριν την επίθεση, χωρίς να έχει σχεδιάσει να την πλήξει.

Είπε, επίσης, πως όταν αποφάσισε την επίθεση αγόρασε το καυστικό υγρό από έναν Πακιστανό, τον οποίο έπειτα από συνεννόηση πήγε να τον βρει για να της το παραδώσει στην οδό Γερανίου στο κέντρο.

Η κατηγορούμενη είπε πως η ιδέα για το υγρό «της καρφώθηκε» μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών .. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή”.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…