«Οι δικές μας ουρές είναι τουλάχιστον πιο μικρές…»

Η “σοβαρή” της οικογενείας Μητσοτάκη, η κατά κόσμον Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη, επικαλούμενη τη λογική της δεξιάς φλυαρίας έδωσε διαπιστευτήρια χοντροκομμένου λαϊκισμού.

5474682

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τις μεγάλες “ουρές” που δημιουργούνται έξω από κέντρα Υγείας για PCR τεστ, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε στον ΣΚΑΪ (στο πάλαι ποτέ “χαμαιτυπείο” όπως αποκαλούσε τον σταθμό ο αείμνηστος πατέρας της):

«Είναι λογικό να έχουμε ουρές γιατί είμαστε σε έκτακτη κατάσταση. Αν δείτε τις εικόνες από τις άλλες χώρες, θα πείτε ότι οι δικές μας ουρές είναι τουλάχιστον πιο μικρές».

Δεν περιμέναμε από την ευφυή πολιτικό να προχωρήσει και σε άλλες συγκρίσεις οι οποίες δε βολεύουν το αφήγημα της κυβέρνησης του αδελφού της. 

Και σε άλλες χώρες πεθαίνουν οι άνθρωποι από την πανδημία, αλλά η Ελλάδα του Κυριάκου έχει μακράν τη μεγαλύτερη “ουρά” θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα.

Και σε άλλες χώρες αυξήθηκε το κόστος της ενέργειας αλλά στην Ελλάδα του Κυριάκου η “ουρά” των αυξήσεων είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη. 

Και σε άλλες χώρες υπάρχει ακρίβεια και αύξηση των τιμών στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αλλά στην Ελλάδα του Κυριάκου οι “ουρές” των αυξήσεων καταγράφουν ευρωπαϊκές πρωτιές.

Και αφού επαίρεται η αγαπητή Ντόρα για τις μικρές “ουρές” στη χώρα του Κυριάκου θα μπορούσε να συγκρίνει τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό που αντιστοιχούν σε μισό κουλούρι την ημέρα έναντι εκείνων άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Άλλωστε το μισό κουλούρι μοιάζει με την ουρά του παιχνιδιάρη Πίνατ του μεγάρου Μαξίμου!!! Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε διπλωματικό επεισόδιο με την Βουλγαρία η οποία έχει τα πρωτεία στη χαμηλότερη αύξηση μισθού στην Ευρώπη. Και εδώ δεύτεροι Ντόρα μου. Δεύτεροι!! Πώς αντέχεται τέτοια ξεφτίλα στην Ελλάδα του Κυριάκου!!!

ΥΓ: Στο άκουσμα της δήλωσης της Ντόρας “Οι δικές μας ουρές είναι τουλάχιστον πιο μικρές” το μυαλό έτρεξε στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους, στον Αυστραλοπίθηκο και στην ουρά του. Είναι αλήθεια ότι με την εξέλιξη οι ουρές ολοένα και μίκραιναν. Φαίνεται όμως ότι κάποιες “ουρές” μετακόμισαν στη φαιά ουσία ανόητων εγκεφάλων. Για να θυμίζουν ότι ο ορθός λόγος πυροβολείται καθημερινά από τις …“ουρές” ανοήτων πολιτικών. 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018