Οι "δίαυλοι επικοινωνίας" της Ντόρας με την Τουρκία, είναι η ανταλλαγή

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας χθες στον Σκάι, δέχτηκε ότι δεν μπορεί να γίνεται καμία συζήτηση για ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στη χώρα μας και κατηγορούνται από τη γείτονα για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

5b49e8ce1dc524e9478b456b

Tην ίδια στιγμή και στις χθεσινές δηλώσεις της είπε ότι η Ελλάδα, με δική της πρωτοβουλία, θα έπρεπε να είχε παραδώσει στις τουρκικές αρχές τους 8 Τούρκους που συνελήφθησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς για αυτή την ανεξήγητη τοποθέτηση είναι ότι η κ. Μπακογιάννη ουσιαστικά έχει αποδεχτεί τη λογική της ανταλλαγής , για αυτό μιλούσε για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία θέλοντας να δικαιολογήσει την παρουσία της στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου και ψάχνει να βρει τρόπο να το περάσει ως αντιπολιτευτική γραμμή, καθώς μετά και την δήλωση του Ερντογάν όπου παραδέχθηκε τις καλές προθέσεις του πρωθυπουργού και άφησε παράθυρο για να επιστρέψουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην χώρα μας, έφαγε μεγάλο «άκυρο» από τον φίλο της.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία κινείται στον χώρο του παραλόγου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…