Οι δίαυλοι επικοινωνίας της Ντ. Μπακογιάννη με έναν δικτάκτορα

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπερασπίστηκε την αποδοχή της πρόσκλησης για να παραστεί στην ορκωμοσία Ερντογάν, λέγοντας πως ειδικά τώρα με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας, υπάρχει ανάγκη «ανοιχτών διαύλων» με την Τουρκία.

Τους λόγους που την οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόσκληση Ερντογάν να παραστεί στην ορκωμοσία του Τούρκου Προέδρου τη Δευτέρα (09.07.2018) γνωστοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω twitter και απαντά εμμέσως στις επικρίσεις από τον Πάνο Καμμένο.

Στην ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει τα εξής:

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

Η κ. Μπακογιάννη, προφανώς ξεχνάει, ότι ποτέ δεν μας φάνηκαν χρήσιμοι οι “ανοιχτοί δίαυλοι” με την Τουρκία. Να υπενθυμίσουμε τα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία Ηλιάκη στο Αιγαίο, τα οποία η κυρία Μπακογιάννη τα έζησε από πρώτο χέρι;

Επιπλέον όταν μιλάμε για τον Ερντογάν δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν εκλεγμένο δικτάτορα. Εκτός τελικά αν η κ. Μπακογιάννη στηρίζει τέτοιου είδους καθεστώτα…

Μυστηριωδώς, όμως, τα εξαιρετικά λαλίστατα γαλάζια ΜΜΕ που έσπευσαν να εξαπολύσουν μύδρους εναντίον του πρωθυπουργού και του ΥΠΕΞ και μόνο με το γεγονός της επίσημης επίσκεψης και συνάντησης με τον Τούρκο πρόεδρο, στην περίπτωση αυτή σιώπησαν!

Δεν τόλμησαν να εκφράσουν οποιοδήποτε σχόλιο για την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να απαντήσει θετικά στην ιδιαίτερη… τιμή που της έκανε ο πανίσχυρος πλέον γείτονας πρόεδρος. Ομοίως, δεν τόλμησαν ούτε οι «τουρκοφάγοι» ακροδεξιοί γαλάζιοι βουλευτές να πουν λέξη.

Οι «ταγοί» της ενημέρωσης που κορόιδευαν άλλους για τα ζεϊμπέκικα, τις επισκέψεις, τις χειραψίες και τις κουμπαριές σε πλήρη αφωνία! Ποιος ξέρει, ίσως η Ντόρα να γνώριζε ότι η απόφασή της αυτή μπορεί και να πέρναγε στο ψιλοντούκου…

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Εργαζόμενοι στον χώρο των τεχνών: Λήγουν την κατάληψη στο ΡΕΞ – Συνεχίζουν τον αγώνα

Η ακριβής ώρα, ημέρα εξόδου θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ καλούν σε συμμετοχή στις δράσεις των…