Οι διαχρονικά επικίνδυνοι «αγανακτισμένοι»…

Είναι ιστορικά γνωστή η δυσανεξία της Δεξιά σε οποιαδήποτε αντίδραση των πολιτών σε προσπάθειες αμφισβήτησης της δημοκρατίας, της ελευθερίας, των δικαιωμάτων τους.  

Στις μέρες μας βιώσαμε την “απέχθεια” της κυβέρνησης και των φίλα προσκείμενων δημοσιογραφικών κονδυλοφόρων στις συμβολικές εκδηλώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο οι απαγορεύσεις χουντικής κοπής με πρόσχημα την πανδημία δεν εμπόδισαν την απότιση φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές τήρησαν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες και δεν επέτρεψαν στα “τρωκτικά και τις κατσαρίδες” που ενδημούν στους εγκεφάλους των ακραίων της Δεξιάς πολυκατοικίας να εγκαταλείψουν τις φωλιές τους. Οι “αγανακτισμένοι” κατά τη δεξιά φιλολογία δεν κάθισαν στ’ αυγά τους συμφώνως προς τας υποδείξεις των κ.κ. Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη. Και όλοι οι νοικοκυραίοι πολίτες του νόμου και της τάξης αναφώνησαν με αγανάκτηση “Αχ τι κακό, αχ τι κακό, έχασα κάτι που το είχα φυλακτό…”. Στην “πυρά” οι παρανομούντες ….της “μαύρης Ford”!!!

Ανάλογη απέχθεια εκφράστηκε από δημοσιογράφους “έγκριτων” εφημερίδων για την πρόθεση χιλιάδων ποδηλατών να εκδράμουν για ατομική άσκηση στην Πάρνηθα όπως έκανε ο πρωθυπουργός. Άλλωστε ως καλοί και “υπάκουοι” πολίτες που είναι, ακολουθούν την οδηγία του υπουργού και αντιπροέδρου της ΝΔ σύμφωνα με την οποία με sms – νο 6, μπορούν να πάνε στην Πάρνηθα για άθληση, όπως και κάθε πολίτης. Τώρα οι κονδυλοφόροι της δεξιάς μιλούν για “αγανακτισμένους ποδηλάτες” που δεν κάθονται στ’ αυγά τους. Διότι ο κορονοϊός παραμονεύει, μεταδίδεται, κλπ, κλπ. Μα δεν άκουσαν τον κ. Χρυσοχοΐδη που έλεγε τις προάλλες ότι δεν κολλάει έξω; Κάτω οι “αγανακτισμένοι”, οι απείθαρχοι, οι λαϊκιστές της Αριστεράς, οι συμμορίτες, οι κατσαπλιάδες που ακούνε βουνά και τρέχουν όπως τότε στην Κατοχή…

Ανάλογη ήταν η απέχθεια της Δεξιάς στην εξέγερση του Πολυτεχνείου για “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία και εθνική Ανεξαρτησία”. Το αφήγημά τους ακόμα και σήμερα είναι ότι η εξέγερση οδήγησε σε σκλήρυνση του δικτατορικού καθεστώτος και στον Αττίλα της Κύπρου!!! Ενώ αν κοιμόμαστε ήσυχοι, οι δικτάτορες δεν θα ήταν γίνονταν εθνοπροδότες δικτάτορες. Τόσο απλά….γι’ αυτό φταίνε οι “αγανακτισμένοι” φοιτητές.     

Τα ίδια έλεγαν και οι συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή. Οι δοσίλογοι και οι κατοχικές φιλοναζιστικές κυβερνήσεις της Δεξιάς καταδίκαζαν τις δράσεις των αντιστασιακών οργανώσεων γιατί “προκαλούσαν αντίποινα κατά του άμαχου πληθυσμού”. Είναι οι γερμανοτσολιάδες που στις αναφορές τους μετά από μάχες με τον ΕΛΑΣ, έγραφαν: “Απώλειαι: εκ των ημετέρων, εις Γερμανός στρατιώτης βαρέως τραυματίας”. Και τότε οι “αγανακτισμένοι” δεν κάθισαν στ’ αυγά τους και πολέμησαν για να σώσουν τον λαό από την πείνα και για να ελευθερώσουν την πατρίδα….

Θεωρούμε ότι οι “αγανακτισμένοι ποδηλάτες” έχουν επίγνωση των  συνθηκών και πράττουν με καθαρό μυαλό. Δεν θα μπορούσαν να μιμηθούν έναν εξωγήινο πρωθυπουργό των φωτορομάντζων και την κ. “Μουστάρδα Βουργουνδίας”. Όσο για τους υποκριτές κήρυκες της αφωνίας και της υποταγής, τους ευχόμαστε να βλέπουν στον ύπνο τους ό,τι και στο ξύπνιο τους: “αγανακτισμένους” που αμφισβητούν τα αφεντικά τους και τις πολιτικές τους..

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου της ΕΥΠ δημοσιεύει το Tvxs, και εκθέτει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,…