Newsroom

Newsroom

Οι δημιουργοί του "Game of Thrones" αποκαλύπτουν τη νέα τους σειρά

Καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του «Game of Thrones», οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς ανακοίνωσαν τα επόμενα σχέδια τους για την τηλεόραση.

5974a8171dc5246e328b460c

Η νέα δουλειά των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάις θα έχει τον τίτλο «Confederate» και θα αφορά μια εναλλακτική ιστορική πραγματικότητα όπου οι Νότιοι θα έχουν καταφέρει επιτυχώς να αποσπαστούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα έχουν δημιουργήσει ένα έθνος όπου η δουλεία παραμένει νόμιμη κι έχει γίνει θεσμός. Η σειρά θα αφηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν στον «Τρίτο Αμερικανικό Εμφύλιο».

Σύμφωνα μάλιστα με το HBO, η παραγωγή του «Confederate» θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση του «Game of Thrones», δηλαδή μετά το τέλος της 8ης σεζόν.

«Δεν θα υπάρχουν δράκοι ή White Walkers στη σειρά, δημιουργούμε όμως έναν (ολόκληρο) κόσμο», δήλωσαν οι δύο παραγωγοί, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.

Στο «Confederate», λοιπόν θα δούμε μια πλειάδα χαρακτήρων από όλες τις πλευρές: κυνηγούς σκλάβων, υπεύθυνους για το εμπόριο σκλάβων, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επαναστάτες, υπέρμαχους της κατάργησης της δουλειάς και φυσικά τους ίδιους τους σκλάβους και τις οικογένειές τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το HBO εμπιστεύεται τυφλά τους δύο δημιουργούς που του χάρισαν την εμβληματική σειρά, καθώς η παραγωγή του νέου έργου θα ξεκινήσει χωρίς το δοκιμαστικό στάδιο ενός πιλότου. Μπένιοφ και Γουάις θα υπογράφουν το μεγαλύτερο μέρος των σεναρίων, την οποία σημειωτέον είχαν αρχικώς εμπνευστεί σαν μεγάλου μήκους ταινία.

Η ανακοίνωση για τη νέα σειρά δεν ήρθε δίχως αντιδράσεις, καθώς τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν σχόλια δυσπιστίας ή ακόμη και αποδοκιμασίας για το ευαίσθητο θέμα με το οποίο οι δύο δημιουργοί πρόκειται να καταπιαστούν, καθώς πέραν του ότι είναι λευκοί κι άρα -κατά ορισμένους- αμφίβολο αν μπορούν να αφηγηθούν μια τέτοια ιστορία, επιπλέον έχουν στο παρελθόν βρεθεί αντιμέτωποι με κατηγορίες για έλλειψη μαύρων χαρακτήρων στο «Game of Thrones».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…