Οι δανειστές είναι φίλοι μας, οικουμενική τώρα

Το Ποτάμι το έχει ρίξει στην ενδοσκόπηση αλλά οι δανειστές δεν έχουν ξεμείνει από υποστηρικτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Σε σημερινή του συνέντευξη στο ρ/σ Παραπολιτικά fm, ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε παραίτηση Τσίπρα κι οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας "για να γίνουν μεταρρυθμίσεις". Αποκάλυψε μάλιστα πως συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό και "μαυρισμένο" από τον ελληνικό λαό, Αντώνη Σαμαρά. 

leventis 11

Το Ποτάμι το έχει ρίξει στην ενδοσκόπηση αλλά οι δανειστές δεν έχουν ξεμείνει από υποστηρικτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Σε σημερινή του συνέντευξη στο ρ/σ Παραπολιτικά fm, ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε παραίτηση Τσίπρα κι οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας “για να γίνουν μεταρρυθμίσεις”. Αποκάλυψε μάλιστα πως συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό και “μαυρισμένο” από τον ελληνικό λαό, Αντώνη Σαμαρά. 

“Οι δανειστές θέλουν οικουμενική όχι για να μας υποτάξουν αλλά για να αλλάξει η εικόνα της χώρας και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις” είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε κυβέρνηση αγγαρείας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς οι υπουργοί δηλώνουν συνέχεια εκβιαζόμενοι για να μην προχωρούν το κυβερνητικό έργο.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου ενώ εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία και να γίνει οικουμενική με συμμετοχή και της ΝΔ” υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ Λεβέντης δήλωσε ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην κόλαση και ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται ενώ παραδίδεται αμαχητί. Πρότεινε μάλιστα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτούν την Άνγκελα Μέρκελ.

Για το πόσο ισχυρή είναι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποστήριξε ότι “οι βουλευτές του Τσίπρα έχουν γαλουχηθεί με κρατισμό και  όταν έρθει η ώρα για ιδιωτικοποιήσεις  και κόψιμο συντάξεων θα υπάρξει πρόβλημα” και αυτός είναι ο εφιάλτης που ζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Έχει τη λύση στο ασφαλιστικό και συναντήθηκε με Σαμαρά

Πρότεινε να κοπούν οι συντάξεις των συνταξιούχων με εισόδημα άνω των 3000 ευρώ ενώ σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες πρότεινε να συμμετέχουν στα μετοχικά κεφάλαια των τηλεοπτικών σταθμών κοινωνικοί φορείς.

Τέλος αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο τελευταίος του πρότεινε να συζητήσουν τις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων σε διήμερο στην Πύλο.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…