Newsroom

Newsroom

Οι Bauhaus ακυρώνουν την περιοδεία τους – Ο Peter Merphy μπαίνει σε κέντρο αποκατάστασης

Οι Bauhaus σταματούν την αμερικανική τους περιοδεία για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του γνωστού αγγλικού, gothic rock συγκροτήματος.

image 1

Ο τραγουδιστής Peter Murphy των Bauhaus μπαίνει σε κλινική αποκατάστασης για λόγους υγείας με τη μπάντα να ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι 15 προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στις ΗΠΑ.

Οι Bauhaus ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες τις ζωντανές τους εμφανίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ωστόσο, σήμερα η μπάντα ανακοίνωσε ότι οι υπόλοιπες συναυλίες ακυρώνονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι θρύλοι του post – punk επισκέφθηκαν φέτος και τη χώρα μας σε μια χαοτική εμφάνιση, καθώς ο Peter Murphy αποχώρησε εκνευρισμένος από τη σκηνή του Release σταματώντας την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους.

Η ανακοίνωση των Bauhaus για τον Peter Murphy

«Έπειτα από μια σειρά από συναυλίες στα πλαίσια της επανένωσής μας που έλαβαν άκρως θετικές κριτικές, ο Peter Murphy θα μπει σε κέντρο αποκατάστασης με σκοπό να φροντίσει την υγεία και την ευημερία του» ανέφερε η μπάντα σε επίσημη ανακοίνωση δια στόματος του αντιπροσώπου της.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα που αντιμετωπίζει ο Murphy, θυμίζουμε ότι το 2019, υπέστη καρδιακή προσβολή και έκανε σχετικό χειρουργείο, ενώ λίγο καιρό αργότερα ενημέρωσε ότι είναι καλά και έχει αναρρώσει πλήρως.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…