Newsroom

Newsroom

Avengers: Tα πάνε καλά στο σινεμά αλλά καλύτερα στο PornHub

Οι αναζητήσεις για ήρωες με σεξουαλικές υπερδυνάμεις αυξήθηκαν κατά σχεδόν 3.000%

3.VRCosplayX Avenger A XXX Parody

Ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι με την κυκλοφορία του νέου «Avengers: Endgame» (Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη) θα αυξάνονταν οι σχετικές αναζητήσεις στις ιστοσελίδες πορνό. Και ήταν επίσης αυτονόητο ότι η ομάδα του Pornhub θα είχε έτοιμα πλήρη στατιστικά στοιχεία για να μας ενημερώσει πάνω στο θέμα.

Όπως αναφέρει το reader.grπορνό με υπερήρωες υπάρχει εδώ και χρόνια, και μάλιστα πρόκειται για υπερπαραγωγές του είδους, με κανονικό σενάριο (βέβαια όλα τα προβλήματα λύνονται με σεξ, αυτό είναι αναμενόμενο), κοστούμια που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αυθεντικά, ακόμη και οπτικά εφέ πολύ άνω του μετρίου. Μια ιδέα θα σας δώσει το παρακάτω – εντελώς safe για τη δουλειά – βίντεο:

Βέβαια, όσο πλησίαζε η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας, το ενδιαφέρον του κοινού έγινε πολύ πιο έντονο. Πόσο πιο έντονο; Ας πούμε 2.912% πιο έντονο, όπως μας πληροφορεί ο παρακάτω πίνακας του Pornhub.

pornhub avengers endgame 1

Παραδοσιακά, οι ήρωες της DC Comics όπως ο Μπάτμαν, η Wonder Woman και η Harley Quinn είναι πιο δημοφιλείς από εκείνους της Marvel όσον αφορά τις αναζητήσεις στο Pornhub. Πάντως το 2017, η λέξη Avengers και τα ονόματα των ηρώων που τους απαρτίζουν, αναζητήθηκαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πάνω από 6 εκατομμύρια φορές. Το 2018, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Εκδικητές ήταν η Black Widow, ακολουθούμενη από τον Spider-Man, τον Captain America και τον Hulk. Το 2019 μπήκε στο παιχνίδι και η Captain Marvel που άλλαξε δραματικά τις ισορροπίες, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Ο παρακάτω πίνακας ταξινομεί τους Εκδικητές με βάση τον αριθμό των αναζητήσεων. 

pornhub avengers endgame 2

Πηγή: reader.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…