Οι «Αταίριαστοι» τρολάρουν τον Μητσοτάκη με μια καμήλα (video)

«Τα άλογα θα μείνουν στον στάβλο, σκέφτηκα με αυτή τη ζέστη να πάρουμε καμήλες» είχε σχολιάσει χθες ο πρωθυπουργός

atairiastoi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έχει ήδη σημαντικά προβλήματα καθώς μετά τον «αντάρτη» Φλωρίδη ήδη από τις προγραμματικές δηλώσεις, τις τελευταίες μέρες «επαναστατικές τάσεις» παρουσιάζει και ο Νότης Μηταράκης, καθώς ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη φαίνεται να προωθεί δικιά του ατζέντα όπως έκανε με την έφιππη αλλά και και την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να «ρίξει» τους τόνους αλλά και να πείσει ότι υπάρχει κοινός σχεδιασμός από όλα τα μέλη της κυβέρνησης επιστράτευσε το χιούμορ, όσο έχει, στη χθεσινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, όταν ρωτήθηκε για την έφιππη αστυνομία.

«Τα άλογα θα μείνουν στον στάβλο, σκέφτηκα με αυτή τη ζέστη να πάρουμε καμήλες», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης για να σχολιάσει την πρόταση Μηταράκη σε συνδυασμό με τον πολυήμερο καύσωνα.

Σήμερα η εκπομπή «Αταίριαστοι» αποφάσισε να τρολάρει τον πρωθυπουργό χρησιμοποιώντας το γνωστό παιδικό τραγούδι «Είναι μια καμήλα», σε μια προσπάθεια πιθανόν και από τη μεριά τους να αναδείξουν το χιούμορ του κ. Μητσοτάκη.