Οι ασόβαρες δικαιολογίες του Παπαδημητρίου για τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή» (video)

Δεν ήταν αυτό που νομίζαμε...

4274764

Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι η καταδικαστική και ιστορική απόφαση για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα λειτουργήσει σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους ίδιους. Αρκετοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι προσπαθούν να γραπωθούν από το κλίμα των ημερών μήπως και ξεχαστούν «αμαρτωλά» πεπραγμένα του παρελθόντος.

Μια τέτοια κραυγαλέα περίπτωση είναι και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου

Επτά χρόνια χρόνια μετά τη γνωστή δήλωση του ως αρχι-δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ για μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή» που θα μπορούσε «να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία», σήμερα προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν εννοούσε αυτό που καταλάβαμε όλοι.

Ο βουλευτής της ΝΔ , υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη δήλωση ήρθε «από φόβο μήπως μας ετοίμαζαν μια άλλη Χρυσή Αυγή, ένα άλλο πράγμα, ένα άλλο μόρφωμα». Ακατάληπτες δικαιολογίες σε μια ύστατη προσπάθεια να ξαναγραφτεί η ιστορία.

Για την ακρίβεια μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN,  εξήγησε ότι «εκείνο το βράδυ ο φόβος του ήταν μήπως μας ετοίμαζαν μια άλλη Χρυσή Αυγή, ένα άλλο πράγμα, ένα άλλο μόρφωμα το οποίο δεν θα έλεγε τα ίδια ναζιστικοφασιστικά πράγματα».

Τα υπόλοιπα σχετικά με τη δήλωση του περί «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, ήταν «διαστρεβλώσεις και εμπάθεια».


Συνεχίζοντας το προσωπικό «ξέπλυμα», ο Μ. Παπαδημητρίου δήλωσε ότι περίμενε από πριν τη δολοφονία Φύσσα, ότι «κάποια στιγμή θα ερχόταν η δικογραφία», καθώς γνώριζε για τα εγκλήματα κατά των μεταναστών, αναφέροντας συγκεκριμένα τους αιγύπτιους ψαράδες που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση.

Επειδή όμως απ’ ότι φαίνεται ο κυβερνητικός βουλευτής δεν θυμάται τι ακριβώς είχε δηλώσει το «μακρινό» 2013, παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα μήπως και συνέλθει και…«σοβαρευτεί».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…